Delen vinden we super lief

Fisher Price
Wassen & Poetsen Wastafel 18-36 mnd. € 39,99

Het speelgoed van Fisher-Price is bij onze kindjes een groot succes. De alom bekende telefoon, Little People, de kassa,  het speelkleed, wie is er niet mee opgegroeid? Heel veel kleurrijke en onverwoestbare items, kleuren onze woonkamer en maken de kids vrolijk en blij.

Fisher Price staat voor kwalitatief kinderspeelgoed waarmee kinderen kunnen experimenteren, leren, verbeelden en ontdekken. En bij ons komt dit helemaal tot zijn recht.

We werden uitgenodigd voor een persevent van Fisher Price, waar we een kijkje kregen in de keuken van dit mooie merk. Voordat de brandmanager aan het woord kwam, werd de ochtend geopend door Heleen de Hertog, bekend van How2Talk2Kids. Zij gaf een boeiende uitleg over het effectief communiceren met kleine kinderen én het gevolg daarvan. Interessante materie!

Persevent Fisherprice

Vervolgens presenteerde Brand manager Yvonne Mulder de voordelen van spelen, de nieuwe producten en de aankomende campagnes van Fisher Price. fisher PriceAankomende halfjaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd zoals de moderne items ‘Co-de-Rups’, ‘Wassen & Poetsen Wastafel’ en ‘Hallo Wereld’ Er komt heel veel leuks aan.

fisher Price
Hallo wereld 18- 36 mond €49,99

Fisher Price


Velen zullen de producten herkennen, hebben ze zelf thuis, of zijn er net als ik mee opgegroeid. Ze zijn onverwoestbaar, want zelfs de telefoon geef ik nu door aan mijn dochter. Wel zonder kabel, maar ach, we gaan met de tijd mee, alles is nu toch wireless . Kinderen kunnen echt kind zijn en dat bewees zichzelf gelijk toen ik de cadeautjes aan Olivier en Yvette gaf. De mobiel en sleutelhanger zijn een groot succes. Er wordt volop mee gespeeld, terwijl het eigenlijk voor baby-broertje bedoeld was.

Bij ons thuis is vooral Little People een succes. De ark-boot is omgetoverd tot piratenboot en de supermarkt is nu een opslag voor alle boerderij dieren. Ik geniet volop als ik ze hoor spelen.

Videoimpressie Persevent

L6556
 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief