Delen vinden we super lief

Als moeder wil je niets liever dan jouw kindje veilig en gezond door de stad laten wandelen. Helaas is luchtvervuiling een zorgwekkende realiteit voor veel gezinnen over de hele wereld. Vooral baby’s en jonge kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor de schadelijke effecten van vervuilde lucht, omdat hun longen zich nog in cruciale ontwikkelingsfasen bevinden. Als kindje in Parijs, of Milaan is het met name in de zomer geen pretje met alle smog en luchtververvuiling. Een Air Purifier is dan ook geen overbodige luze.

Luchtververvuiling x Air Purifier

Niemand minder dan Thule is met hun Research & Development team aan de slag gegaan en lanceert als allereerste een product dat voor ouders het summum is. Ze lanceerden de Thule Shine Air Purifier Canopy, een innovatief accessoire voor de Thule Shine kinderwagen, waarmee je jouw baby overal schone lucht laat inademen. Ideaal voor in de grote stad waar smog helaas altijd aan de orde van de dag is. Ken je deze website, het is soms echt wel even schrikken hoe de luchtkwaliteit er bij ons voor staat!

Thule Shine Air Purifier Canopy

Luchtzuiveringstechnologie

Thule heeft samengewerkt met de Zweedse technologie-startup bubl.AB om deze baanbrekende luchtzuiveringstechnologie te ontwikkelen. De Thule Shine Air Purifier Canopy maakt gebruik van EPA-filters en een stille ventilator om een zachte bries van gefilterde lucht rond je kindje te creëren. Meer dan 150 liter gezuiverde lucht per minuut wordt verspreid, terwijl je baby rustig en ongestoord kan blijven slapen.

Met behulp van de bijbehorende app kun je de luchtkwaliteit binnen de luifel vergelijken met die buiten en word je gewaarschuwd wanneer het tijd is om het filter van de Air Purifier te vervangen. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en schone omgeving voor je kleintje. Voor iedere ouder een geruststellende gedachte, want de luchtververvuiling kan intens zijn.

thule shine, thule sapling, rugdrager, buggy, de beste outdoor kinderwagen, Thule Shine Air Purifier Canopy

Eenvoudig en intuïtief:

– Bevestig de luifel op je bestaande Thule Shine wieg of stoel.
– Sluit de oplaadbare batterij aan op de luifel.
– Zet de luifel aan, stel de ventilatorsnelheid in en verbind de app via -Bluetooth om de luchtkwaliteit in de gaten te houden.
– Plaats je kind in de Thule Shine kinderwagen en ga samen veilig en zorgeloos wandelen om van de stad te genieten!

Thule shine air purifyer, luchtzuivering, kinderwagen, Thule Shine Air Purifier Canopy

De Thule Shine kinderwagen

De Thule Shine kinderwagen zelf is ontworpen met het comfort en gemak van zowel ouder als kind in gedachten. Van pasgeborene tot peuter, deze compacte en ruime kinderwagen biedt een gevoerde en omkeerbare verstelbare stoel, een grote geventileerde en uitschuifbare luifel, en een ingebouwde verstelbare voetensteun voor veilig en comfortabel rijden.

Daarnaast is de Thule Shine Air Purifier Canopy compatibel met zowel het wieg- als peuterzitje, zodat je kindje gedurende de meest cruciale jaren van de longontwikkeling altijd van gezuiverde lucht kan genieten.

De Thule Shine Air Purifier Canopy zal beschikbaar zijn vanaf de zomer van 2023 en heeft een verkoopprijs van € 499. De Thule Shine kinderwagen is verkrijgbaar voor € 699,95.

Air Purifier

Over Thule

Thule is een merk dat in 1942 is opgericht en wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor actieve mensen. Het bedrijf hanteert het motto “Bring your life” en streeft ernaar om mensen in staat te stellen om veilig, gemakkelijk en in stijl alles mee te nemen wat voor hen belangrijk is.

baby innovation award 2022, negen maandenbeurs, innovatieve babyproducten, gadget, baby

Thule biedt een breed scala aan producten, waaronder dakdragers, fietsendragers, watersportdragers, wintersportdragers, dakkoffers, computertassen, cameratassen, sporttassen, rugzakken en kindgerelateerde producten zoals kinderwagens, kinderzitjes voor fietsen en fietskarren. Deze producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit.

Met een aanwezigheid in meer dan 138 landen is Thule uitgegroeid tot het grootste merk binnen de Thule Group. Het merk heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd vanwege de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn producten.

Voor meer informatie over Thule en de producten die ze aanbieden, kun je terecht op hun officiële website thule.com.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief