Delen vinden we super lief

albert cuyp
De Albert cuyp is onze favoriete plek om rond te struinen

In de stad heb je veel meer baat bij een compacte kinderwagen die handzaam is, maar niets inlevert op gebruiksgemak. Iedere moeder wil sterke, wendbare wielen die iedere stoeprand aan kan en waar je niet een strijd hoeft te voeren door nauwe straten, of je kleintje heen en weer te zien hobbelen over de stadskeien van Amsterdam, Mechelen, of Parijs. Yepp, been there, done that.

Wat was de kinderwagen van mijn zusje een lomp onding en onze laag-bij-de grond Bugaboo was onhandelbaar op drie hoog. Wel zie je steeds kleinere, compacte buggy’s maar heb je ze wel eens uitgeprobeerd? Het was onmogelijk om de straatjes van Milaan te bewandelen met ons hollands welvaren in zo’n klein wagentje. Bezint eer ge begint is mijn advies. Het leek me zo handig zo’n kleine, compacte kinderwagen, maar het comfort was ver te zoeken! Laat staan in de stad als we over de Albert Cuyp struinden en nog even snel naar het tropenmuseum, of scheepvaartmuseum wilden.

City stroller

Waar was de Thule Shine kinderwagen 8 jaar terug! Ik had het dan wel geweten! De perfecte kinderwagen ziet er nu toch echt anders uit dan het aanbod van destijds. Tijdens de negenmaandenbeurs 22‘ is de kinderwagen dan ook groots gelanceerd waarna we deze stad kinderwagen veel in de grote steden zullen gaan zien rondrijden! Eindelijk een merk dat denkt aan het comfort voor de ouder én het kind én een kwalitatieve, stijlvolle kinderwagen aanbiedt! En zoek je echt een buggy, kies dan voor de Thule spring.

Voor iedereen een passende kinderwagen

Van pasgeborene tot aan de peuter leeftijd wil je ongestoord en met gemak het hectische stadsleven met je kleintje ontdekken. Tram in en uit, het park door, eenvoudig opklappen in een restaurant en zonder gedoe trappen op en af klimmen. Een moeder in de stad staat voor hele andere uitdagingen dan een moeder in het oosten van het land. Voor beiden is de ultieme kinderwagen dan ook heel anders ontworpen.

Genomineerd baby innovation award 2022

De Thule shine blinkt dan ook uit op gebruiksgemak voor ouders die in de stad wonen, terwijl mijn zusje in het oosten in en rondom haar huis meer baat heeft met een all-terrain kinderwagen. Het ontwerp heeft premium functies en is zeer lichtgewicht, compact en gemakkelijk in gebruik.

Als je er mee rijd (met een kleintje in de wagen!), ervaar je het zelf. Thule staat al bekend om de wendbaarheid en het fijne rijden en wint niet voor niets vele prijzen. Of het nu de Thule Spring buggy is, de all terrain Urban Glide 2, de hardloop kinderwagen, of de stijlvolle handzame Thule Sleek…. Iedere kinderwagen is ingespeeld op de omgeving en het gebruik. Voor ieder gezin is er daardoor een passende kinderwagen die jouw leven echt makkelijker maakt.

Thule Shine

Thule, active with kids, bring your life, kind & jugend, thulesapling, thule courier, thule yepp, thule shine, thule stroller, de beste kinderwagen, kinderwagen voor in de stad

De allernieuwste telg in de Thule kinderwagen collectie is de Thule Shine die vanaf eind mei 2022 verkrijgbaar is bij de babyspeciaalzaken op op thule.com. Op de Kind & Jugend vak beurs vingen we al een glimp op van dit mooie model en tijdens de negenmaandenbeurs hebben we er mee mogen rondlopen. Het heeft een gevoerde en omkeerbare verstelbare zitting en een grote geventileerde uitschuifbare kap. De ingebouwde, verstelbare beensteun zorgt ervoor dat er veilig en comfortabel gecruist kan worden.

De drukte van de stad omarmen

Dankzij het compacte ontwerp van de Thule Shine kunnen ouders soepel door iedere ruimte manoeuvreren. De drogisterij winkels waren voor mij altijd een crime, of wat dacht je van de overvolle metro haltes. Als je zoekt naar een handzame wandelwagen die je met 1 hand kunt duwen en maximaal comfort biedt, is dit dus een aanwinst. En of je nu snel in een taxi springt, of een koffietentje wilt induiken, in ettelijke seconden is de wagen opgevouwen.

Sweet dreams beauty

Neem alles met je mee

Voor mij is een sterke en ruime draagmand een must zodat je tijdens je uitje niets thuis hoeft te laten. Ook fijn als je onverhoopt toch meer koopt dan de bedoeling was. Mijn wekelijkse zaterdagochtend uitje naar de markt is daar en goed voorbeeld van. En als je safe en sound bent aan gekomen op de plek van bestemming, komt het zelfstaande ontwerp van de Thule Shine goed van pas. Geen groot oplawaai, maar en compact, handzaam formaat.

Accessoires vanaf de geboorte

Kenmerken

1. De grote uitschuifbare kap en ingebouwde beensteun biedt comfort en is ideaal in weer en wind.
2. Een groot achteroverhellend zitje voor dutjes tijdens de dag
3. Ook aan het gemak van ouders is gedacht! Met één hand is de wagen te bedienen. Daarnaast is het makkelijk stuurbaar en de 10kg laadruimte is ideaal!
4. Bespaar ruimte doordat het compact is op te vouwen en daarnaast rechtop neergezet kan worden.

Bring your life

Alles draait om samen een actieve levensstijl te hebben. In de stad of in de vrije natuur. Om alledaagse avonturen en om op vakantie te gaan met familie en vrienden. Thule heeft een breed assortiment producten ontwikkeld waarmee jij en je kinderen passies kunnen delen – ongeacht het seizoen en waar je ook naartoe wilt. Ben jij ook zo dol om er op uit te gaan met je kleintje! Buiten is immers waar de avonturen beginnen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief