Delen vinden we super lief

Thule kondigt innovatieve verbeteringen aan voor de Thule Chariot Sport en Thule Chariot Cross fietskarren. De fietskarren collectie staat al jaren bekend om hun innovatie en veelzijdigheid, die nu nog meer verbeterde veiligheid, comfort en gebruiksgemak bieden.

vernieuwde fietskarren, Thule chariot cross, thule chariot sport

Thule Chariot Sport

Gericht op sporters en hun kleintjes, maakt de Thule Chariot Sport het nu mogelijk om snel te schakelen tussen fietsen en wandelen. De opnieuw ontworpen koppelingsarm maakt veilige, eenvoudige bevestiging mogelijk met één klik. Hierdoor kun je als ouder de fietskar veel efficienter en sneller vast en loskoppelen.

vernieuwde fietskarren, Thule chariot cross, thule chariot sport

Ook de binnenkant is aangepakt waarbij het interieur is voorzien van comfortabele, ergonomische zitplaatsen en optimale ventilatie voor ongeëvenaard comfort. Met het oog op duurzaamheid zijn de materialen ook geupgraded en zijn ze nog beter bestand tegen zonneschade. Ook is het makkelijker te repareren, waardoor de levensduur van de kar wordt verlengd.

En last but not least wordt de Thule Chariot Sport ook geleverd met geïntegreerde LED-verlichting, schijfremmen en verbeterde ski- en joggingkits voor avontuurlijke gezinnen. Verkrijgbaar in 2024, dus nog wel heel eventjes geduld. Het voorgaande model is ook creme de la creme en in de aanbieding bij bol.com.

Thule Chariot Cross

Voor forenzende ouders is de Thule Chariot Cross ideaal aangezien je snel kunt wisselen tussen fietsen en wandelen met een eenvoudig vast- en loskliksysteem voor de koppelingsarm en een wielrotatie van 180 graden met één hand.

vernieuwde fietskarren, Thule chariot cross, thule chariot sport

Het interieur is net zo comfortabel als dat van de Thule Chariot Sport, met zachte zitplaatsen en uitstekende ventilatie. De Chariot Cross is een goed voorbeeld van duurzaam ontwerp, gemaakt van duurzame, repareerbare materialen. Bovendien is het eenvoudig om van een tweezits naar een eenzits model te gaan – ideaal voor het comfort van het kind en een betere balans van de fietskar!

Volgend voorjaar worden de verbeterde Thule Chariot Sport en Thule Chariot Cross gelanceerd als vierseizoenen-, terreinbestendige metgezellen voor gezinnen, met kenmerken die aansluiten bij verschillende levensstijlen. Voor nu kun je nog heel goed leunen op de voorgaande model dat al jaren een best seller is!

vernieuwde fietskarren, Thule chariot cross, thule chariot sport

Tot slot

Voor de beste fietskarren ben je bij Thule aan het juiste adres. Met name de kwaliteit blinkt uit en je zult verstelt staan van het rijgemak. Ook kun je uitgaan van ultieme veiligheid voor jou en je kleintje! En mocht je willen gaan joggen, bestel je er een jog wiel bij. Of toch skien dan is er altijd een ski-set! Deze fietskarren zijn echt van alle markten thuis!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief