Delen vinden we super lief

Ja, ja, de Magic Mike’s van de lage landen zijn ein-de-lijk weer terug op het witte scherm. Eind 2016 konden we in ‘Onze Jongens’ genieten van de knappe klussers Jorrit (Jim Bakkum) en Bas (Martijn Fischer) waarbij hun ontblote bovenblijven vele harten sneller deed kloppen! En eindelijk is het vervolg daar met ‘Onze jongens in Miami’ met een cast om je vingers bij af te likken!

De heetste première van het jaar!

Rode loper pret

Het blijft altijd een hele belevenis om over de officiële rode loper te lopen in het bijzijn van de cast, crew, BN’ers en pers. Deze keer mochten we aanwezig zijn bij de première van Onze Jongens in Miami dat plaats vond in Pathé Tuschinski, Amsterdam. De champagne toren stond al klaar en de TUI stewardessen ontvingen ons met charme! Dit was in ieder geval de heetste première van het jaar! We gaven onze ogen de kost en vertellen je er alles over…

Met Corinne, Mark

We waren op z’n Miami chiquest en ook ik mocht mijn mooiste outfit uit de kast trekken. Mijn eigen hunk had ik Amsterdenim Chique gekleed, want laten we wel wezen, hij doet niet onder aan Jim bakkum de hoofdrolspeler. In deze deze outfit is hij smoking hot…

Hunk Jim

Laat ik vooropstellen dat ik heel veel respect heb voor de acteertalenten van deze cast, over de blokjes buiken gezwegen… Het lijkt me niet niks om als brave echtgenoot en vader van drie kids je in een rol te duiken die het compleet tegenovergestelde neerzet.

In ‘Onze Jongens in Miami’ is Jorrit (Jim Bakkum) namelijk weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Jaja, we gaan er weer aan geloven!

De moves zijn weer top en ook hebben we veel gegrinnikt… Eerlijk is eerlijk, de mannen keken soms wat fronsend en misten een moraal, clou, of diepgang.. Maar hé, daar draait het hier niet om. En ze hielden hun mond toen Eva haar dansmoves liet zien. Op de première zagen we haar overigens prachtig zwanger zijn, gefeliciteerd!

Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze hebben heel veel uurtjes in de sportschool gezeten want wow, die lichamen zijn indrukwekkend!

Ze moeten in Miami overigens flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Het belooft weer een zaal vol gillende vrouwen te worden

Trailer

Sterrencast

De film ONZE JONGENS IN MIAMI kent een fijne sterrencast! Naast Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed spelen ook Eva van der Wijdeven, Matheu Hinzen, Maaike Martens en Sanne Vogel een rol. Dutch Filmworks heeft weer knap werk afgeleverd!

De regie van ONZE JONGENS IN MIAMI is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen is weer verantwoordelijk voor de choreografie. Top werk! En we hopen dat onze jongens 3 ook gaat komen, waar veel over werd gefluisterd… Wordt vervolgd!

Een sexy afterparty

Onze Jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscopen! Er zijn ook speciale Ladies Night-voorstellingen een dagje eerder georganiseerd! Nice!!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief