Delen vinden we super lief

Afgelopen weekend was het feest! Onze grote kleine meid was jarig en dat hebben we uitgebreid gevierd. Je wordt tenslotte maar één keer drie. Een goed excuus om nieuwe kinderkleding aan te schaffen. Eén van mijn favoriete hobby’s. Hier heb ik we favoriete webshops voor, waar ik eigenlijk altijd naar terug keer.

Weer of geen weer

kinderkleding

Ons meisje is geboren op een zonnige woensdagochtend. Afgelopen twee jaar hebben we heerlijk in de tuin gezeten. De kids vermaakte zich prima met de trampoline en fietsjes. Vorig jaar was het eerste weekend van mei zelfs zo warm dat het opblaasbadje al klaar stond. De zomerkleding kon aan en genieten maar. Dit jaar was wel even anders.

Ik vond het maar koud. Het Noppies zomerjurkje wat ik had bedacht voor haar verjaardag kon in de kast blijven. De jarige job had een prachtige ijsjesjurk gekregen van oma en kleine zus had toevallig ook een heel schattig zomerpakje met ijsjes. Super leuk! Maar wel een beetje koud. Dus ik ben toch nog maar even verder gaan kijken naar iets warmers.

Kinderkleding op Koningsdag

kinderkleding

Het zomerjurkje van vorig jaar had ik tijdens Koningsdag gescoord. Vooral de schoenen die ik op het allerlaatste moment zag staan, waren een groot succes. Die paar euro, heb ik er ruimschoots uitgehaald.

Dit jaar was weer super gezellig. Een topdag! Maar veel meer dan een worstenbroodje en een bitterbal hebben we niet gekocht. Amelie was helemaal blij met haar barbie-achtige pop die ze had uitgezocht met eendjes hengelen. Geen kinderkleding op de kop getikt dit jaar. En al helemaal geen verjaardagsjurk. Ik vind het een beetje zonde om iets aan te schaffen wat in de winkel maar twee euro duurder is. Dan ga ik liever voor nieuw en dan slaag ik toch eigenlijk altijd bij Olliewood.

Internet shoppen

Steeds vaker is iets nieuws shoppen gewoon thuis vanaf de bank. Zeker als het gaat om kinderkleding. Voor mezelf vind ik dat een stuk lastiger omdat ik toch graag wil zien hoe het staat. Maar bij de meisjes staat alles nog prima. Als de maat maar goed is. Als we in de stad kinderkleding kopen, duiken we ook niet het pashokje in. Alleen schoenen worden in de winkel even aangetrokken. Het pasmomentje is pas thuis.

Dus wat dat betreft kan het net zo goed door de postbode worden gebracht. Voor het verjaardagsjurkje heb ik mijn laptop aan gezet en ben lekker rond gaan snuffelen. Vaak kan je leuke aanbiedingen vinden van mooie kinderkleding merken. En het aanbod is ruim. Zelfs oma is aan het internet shoppen geraakt voor haar kleindochters. Dus de kast begint zich al aardig te vullen. Maar een verjaardagsjurk kan er nog prima bij.

Kinderkleding van Olliewood

Regelmatig ontdek ik een nieuwe site. Zo maakte ik laatst kennis van de site Olliewood. De naam is al helemaal goed. Klinkt als haar favoriete oom: ome Ollie. Als we daar geen geschikte verjaardagsjurk kunnen vinden weet ik het ook niet meer! Ze hebben veel bekende modieuze kindermerken.

Soms ook met hele dikke kortingen. We zijn prima geslaagd voor ons jarige meisje. Een mooie jurk voor op haar verjaardag en voor daarna. Kleine zus kon natuurlijk niet achter blijven. Zij mocht ook in het nieuw. Voor haar een heel mooi vestje van Noppies. Dat vind ik zo een heerlijk merk voor die kleintjes. Ik kende het in de eerste instantie van de zwangerschapskleding. Maar ook daarna is het prima shoppen bij Noppies.

Een prinsessenjurk

Voor baby-zus maakt het natuurlijk helemaal niet uit wat ze aan heeft. Als het maar lekker zit en niet te warm of te koud is. Bij meisjes van drie is dat een ander verhaal. Er zijn kledingstukken die ze echt niet aan wilt.

Super zonde natuurlijk. De jurk is gelukkig goed gekeurd. Ons meisje ziet er prachtig uit. Aan het eind van de middag wordt er wel een zuurstokroze prinsessenjurk aangetrokken. Want meisjes van drie zijn nou eenmaal gek op prinsessenjurken. Jongens trouwens ook.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief