Delen vinden we super lief

Wat kijken we er naar uit om weer naar ons favoriete Frankrijk te reizen. Afgelopen jaar reden we via Parijs in nog geen 2,5 uur naar Chateau de la Preuille, het kasteel waar dromen tot leven komen en waar we ons lieten verbazen en verwonderen. Vanuit het kasteel bezochten we het nabijgelegen Puy du Fou, het themapark Les Machines de l’île in Nantes en de hele week waanden we ons royals tijdens ons koninklijke verblijf. Een fantastische vakantieplek waar ik vaak aan terug denk. Naast het fijne zwembad is nu ook Le Donjon, de vrijstaande toren klaar om in gebruik genomen te worden door gasten!

We hielden contact en via social media volg ik de avonturen op het kasteel met plezier. Bij het realiseren van Le Donjon keek ik manlief toch weer aan… zullen we weer…. Het was zo´n fijne vakantie. En extra gaaf, we mogen een van onze lezers verblijden met een fantastische verblijf op deze unieke plek, le Donjon! We geven namelijk twee overnachtingen in Le Donjon weg t.w.v €250,- om samen met jouw favoriet op avontuur te gaan… Lees snel verder!

chateau de la preuille, souza for kids, prins, kasteel es, ridder, frankrijk
Sweet memories aan ons vorige verblijf. Le Donjon was destijds nog een groots renoveer project dat recent is afgerond.

Le Donjon

Na een winter hard werken is chatelaine Sandra erin geslaagd een bijzondere accommodatie toe te voegen aan Château de la Preuille. Vol creativiteit, speelsheid en verrassende details.

Le Donjon is de losstaande toren van het kasteel. Geschikt voor twee personen, bestaat het uit twee verdiepingen. Een volledig ingerichte huiskamer met open keuken van alle gemakken voorzien, comfortabele fauteuils.

Le Dunjon, de losstaande toren van Chateau de la Preuille

Heerlijk met een wijn (van het Château natuurlijk) kun je vanuit Le Donjon uitkijken over de prachtige slotgracht. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote slaapkamer, waar met recht een KING-size bed staat. Je zult wakker worden als prins of prinses in jouw eigen droom. Badkamer ensuite, voorzien van moderne douche.

Wakker worden in een gouden bed, met het gezang van vogels! Wie wil dat nu niet! Deze Donjon is in de winter van 2021 volledig gerestaureerd. Het heeft een prachtig uitzicht op het kasteel, de slotgracht en wijngaarden. Jouw koninklijke verblijf begint hier.

It’s not Perfect….it’s Paradise

Buiten een eigen terras aan de slotgracht, inclusief zitje en BBQ. Uiteraard ook volledig gebruik van de grote tuinen en het zwembad. Maar, wees niet verbaasd als er soms een ruiter ter paard door de tuin sjokt, de slotgrachteendjes even komen buurten uit nieuwsgierigheid, of je eenhoorntjes in de bomen ziet terwijl je je tanden staat te poetsen. Le Donjon is uniek en gegarandeerd romantisch. Château de la Preuille is gelegen net onder Nantes, midden in de wijngaarden, dicht bij Puy du Fou en op een klein uurtje van de indrukwekkende stranden.

Maak kans op 2 overnachtingen voor 2 personen in le Dunjon t.w.v. 250 euro

We geven een verblijf voor twee personen weg waarbij je er even helemaal lekker tussen uit gaat met zijn tweeën. Maak kans op een romantisch weekend in een magisch kasteel bij de verrassende stad Nantes. Jullie verblijven samen 2 nachten in Le Donjon, de losstaande toren van Château de la Preuille.

De gelukkigen kunnen samen met eigenaresse Sandra deze dagen plannen in de periode vanaf 6 september tot en met begin december 2021.

Meedoen is eenvoudig:

Laat onder deze blog een reactie achter, of onder de social media post op Facebook of Instagram. Het delen van de blog vinden we uiteraard fijn, al is dit niet verplicht. En vergeet vooral niet om een kijkje te nemen op de website van Chateau de la Preuille, de Facebook en Instagram pagina om je goed voor te bereiden als een echte royal.

De winnaar maken we eind deze maand bekend, waarna je jouw droomverblijf in Le Donjon kunt reserveren. Wie weet lig jij straks wel aan het zwembad bij Chateau de la Preuille, een plek waar geluk heel gewoon is.

Santé… et bonne chance, Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief