Delen vinden we super lief

Zoals je misschien al wel voorbij hebt zien komen, heeft Chateau de la Preuille een enorm project gestart om de muren rond de slotgracht te behouden. Dit crowdfunding project is inmiddels van start gegaan en duurt slechts 30 dagen tot midden Augustus. Paul en Sandra zijn de enige Nederlanders en hebben heel veel werk verricht! Zij proberen alles om dit project te laten slagen en 1000 jaar geschiedenis te behouden. Help jij helpen? Het delen van de link met een tekst op social media helpt ze al…. Wij doen mee, want je naam in de stenen van de muur is wel heel gaaf!

Er was eens…

Er was eens …. een kasteel in Pays de la Loire in Frankrijk. Eind 2019 zijn Paul en Sandra daar een sprookje begonnen met het zetten van een handtekening waarmee ze de nieuwe trotse eigenaren werden van Chateau de la Preuille.

Chateau de la Preuille

Dit is één van de oudste kastelen in de regio daterend uit de 11e eeuw. Er is veel restauratie nodig en de meeste werkzaamheden doen ze zelf.
Maar er is één groot project waarvoor ze echt hulp nodig hebben en daar kun jij bij helpen!
De 150 meter oude muur rondom de slotgracht gracht van het kasteel stort in. Als ze nu niet in actie komen, zal een deel van de geschiedenis verloren gaan en letterlijk in het water vallen.
Dat laten we uiteraard niet gebeuren!

Dartagnans crowdfunding platform

Via het Dartagnans crowdfunding platform zijn ze een project gestart om donaties te verzamelen in ruil voor unieke beloningen. Voor bijvoorbeeld elke donatie van 20 euro of meer wordt je naam op een steen in de gerestaureerde muur gezet. Je naam zal voor altijd deel uitmaken van het kasteel. Joie de Vivre pur sang! Hoe tof!

Meer info crowdfunding Chateau de la Preuille

Voor meer informatie over dit fantastische initiatief adviseren we de crowdfunding project pagina van Paul en Sandra voor donaties (ENG/FR): link
Let op: Dit crowdfunding project start op 15 juli en duurt slechts 30 dagen.

Hartelijk dank namens Paul & Sandra van Chateau de la Preuille.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief