Delen vinden we super lief

Vanaf woensdag 11 t/m zaterdag 14 mei kan de Negenmaandenbeurs 2022 eindelijk weer uitpakken voor aanstaande en kersverse ouders. Naast shoppen voor de babyuitzet en een gezellige dag uit biedt de Negenmaandenbeurs ook een kwalitatief inhoudelijk programma. Met masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen worden bezoekers van A-Z klaargestoomd voor het ouderschap.

negenmaandenbeurs bloggerstour
In 2020 was de negenmaandenbeurs een groot succes!

Na drie verplaatsingen vanwege corona openen de deuren van de Negenmaandenbeurs dan weer eindelijk waardoor het voor het eerst niet gelijktijdig is met de Huishoudbeurs. Er zullen ruim 250 merken aanwezig zijn om ouders (in spe) tijdens deze bijzondere editie in mei van informatie en inspiratie te voorzien. De organisatie is er klaar voor, de RAI evenzo, net als de deelnemende bedrijven die staan te trappelen om gedurende vier dagen de duizenden zwangeren en kersverse ouders te verwelkomen. Uiteraard zijn wij er ook weer bij!

negenmaandenbeurs

Topinnovaties in de babymarkt

De 20e Baby Innovation Award met de beste babyproducten van 2022 én 2021 op het gebied van innovatie en design zijn te bewonderen tijdens de Negenmaandenbeurs, zoals een flexibele fietskar, een systeem om de slaapkamer van je baby slimmer te maken, de nieuwste innovatie op borstkolf gebied en culinaire babyvoeding met de beste superfoods. Bekijk hier alle genomineerde producten voor Baby Innovation Award 2022.

negenmaandenbeurs bloggersour, rai, baby
Laat je inspireren over de laatste kinderwagen trends, veiligheid en de must have op het gebied van baby artikelen.

Negenmaandenbeurs als kennisbron

Behalve de ‘luchtiger’ aspecten zoals ideeën opdoen voor babykamer of geboortekaartje, het kunnen testen van kinderwagens en bak-/mamafietsen, het meedoen aan DIY workshops en het profiteren van mooie aanbiedingen, staan ook serieuze topics op de agenda zoals we gewend zijn van vorige edities van de negenmaandenbeurs.

In het nieuwe Mattie Café kunnen bezoekers speeddaten met deskundigen, onder meer over het belang van hechting tussen ouders en kind, hypnotherapie bij de bevalling, een kansrijke start, slaaptips en kinder-EHBO. Ook zijn er dagelijks masterclasses en workshops te volgen op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling, veilig vervoer in de auto, gezonde voeding & meer. 

negenmaandenbeurs

Praktische informatie Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs, het grootste consumentenevenement in Nederland voor aanstaande en kersverse ouders, vindt plaats van 11 tot en met 14 mei 2022 in RAI Amsterdam. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. 

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 11.00 tot 21.00 uur. Tickets zijn t/m 10 mei te koop voor €17,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets. Tijdens de beurs betalen consumenten online €19,95 en aan de kassa €22,00.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief