Delen vinden we super lief

Wat is er nou leuker dan al je vrienden, familie en kennissen met een kaartje op de hoogte te brengen van de geboorte van jouw grootste wonder! Via de website Kaartje2go kun je jouw eigen droom geboortekaartje ontwerpen die daarmee helemaal naar wens is. Blijer kun je mij niet maken om snel en eenvoudig een geheel eigen ontwerp te kunnen maken.

Enerzijds kun je de mooiste kaarten maken met een eigen mooie foto, tekst en aankleding. En mocht je zelf geen duidelijke eigen voorkeur, of ontwerp hebben, dan helpt Kaartje2go je altijd uit de brand met een ontwerp uit de kaartengalerij. Hier heb je de keuze uit meer dan 50.000 verschillende kaarten. En je slaagt er niet enkel voor de geboorte van jouw grootste rijkdom. Je kunt er terecht voor kaarten die alle gelegenheden dekken. Of je nu kaarten zoekt voor een zieke vriendin, geboortekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten, of voor die uitnodiging van jullie tuinfeest!

Wat komt er op het geboortekaartje?

Op een geboortekaartje kun je natuurlijk alles vermelden wat je zelf wil. Hier toch even een checklist wat handig is om op de kaart te zetten.

baby, kraamtranen, bevalling, geboorte, kraamweek, kraamperiode, emotioneel, postnatale depressie, themadag, dag van de kraamtranen
  • De Naam van jullie kleine wondertje is waar iedereen razend nieuwsgierig naar is. Dat kan alleen de voornaam zijn, of volledig met tweede, derde of vierde naam en achternaam. Wij hebben onze jongste zoontje vernoemd dat we ook graag op de kaart wilden vermelden.
  • Namen van de trotse mama en papa mogen uiteraard niet ontbreken. met name voor hen die (zakelijk) verder van je afstaan en geen idee heeft van wie het pasgeboren kindje is. Uiteraard mogen de namen van grote broers en zussen niet missen. Tip: het is leuk om een gefeliciteerd kaartje te sturen die naar de broer/zus gericht is.
  • De Geboortedatum en tijd kunnen niet ontbreken op de kaart. Ook zie je vaak dat de lengte en het gewicht van de baby vermeld wordt.
  • De contactgegevens van papa en mama zijn wel handig zodat vrienden en kennissen contact op kunnen nemen als ze op kraamvisite willen komen, of een cadeautje willen sturen.
  • Geboortegedichtjes zijn ook zeer populair waar je op het internet veel inspiratie kunt opdoen.

Kaartje2go

De naamt geeft al aan dat je op deze webshop op een leuke manier eenvoudig en snel een unieke kaart maakt. In vier simpele stappen maak je de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Een kind kan de was doen. Een fijne tool is dat je de naam van je kindje kunt invoeren en daarbij tig ontwerpen ziet. Dit maakte voor ons de keuze wat makkelijker. Sommige kaarten klopten gewoon niet met de naam.

Het is onwijs leuk, snel en gemakkelijk om een kaartje naar jouw wens te maken! Nadat je het ontwerp hebt afgerond kun je een gratis proefexemplaar aanvragen. Dit is wel aan te raden, hoe graag je de kaarten uiteraard gelijk zou willen uitsturen. Met name omdat je soms de keuze hebt qua papier kwaliteit, de print (wel, of geen folie) en ook zie ik graag of de kleine letters en de kleuren goed leesbaar zijn. Tot 20.00 uur ’s avonds kun je jouw kaart bestellen, dat daarna gelijk op de post gaat. Een dag later was de kaart al bezorgd en na nauwkeurige inspectie en goedkeuring, konden we de hele order plaatsen. Ook ontvang je een profest met de diverse papiersoorten. Met volle overtuiging kun je daarna je bestelling plaatsen.

Tot slot

babykaartje, kaartje2go

En kijk toch eens hoe leuk het geworden is! Het was zo eenvoudig om te maken! En vergeet nooit; “haastige spoed is zelden goed’ Maak jouw droomkaartje online en als je twijfelt, ontwerp je een 2e versie in een geheel ander ontwerp. Het is een goed idee om het ontwerp alvast klaar te hebben staan, aangezien je op een roze wolk, of vol in de kaamtranen zult zitten na de geboorte en niet meer helder kunt nadenken. Het versturen van een geboortekaartje is de kers op de taart en ook wel het eerste cadeautje aan je kleintje!

Heel veel plezier met het ontwerpen van jouw geboortekaartje!

geboortekaartje, ooievaarsbeet, engelenkus, geboortevlekken, eerste foto, iPhone 12, iPhone 4, telefoon, apple, tele2

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief