Delen vinden we super lief

Het nieuwste boek, Vandaag & Morgen niet thuis, van de getalenteerde auteurs Romi en Maaike, is eindelijk uit! Als fervente volger van hun insta kanaal en groot fan van hun eerste boek, konden we niet wachten om ons onder te dompelen in dit nieuwe avontuur. Met meer dan 185 uitstapjes in de buurt en 40 weekendjes weg, belooft dit boek weer een bron van inspiratie te zijn voor ouders die er graag op uit trekken met hun kinderen (of zonder!).

Vandaag & Morgen niet thuis, vandaag niet thuis, Romi en Maaike, Nederland, België, uittips, eropuit

Het duo, bekend van het populaire Instagram-account @Vandaagnietthuis, heeft met dit boek, wederom, waardevolle informatie gebundeld. Als jij, net als wij, altijd op zoek bent naar de beste hotspots en activiteiten, is dit boek een absolute must-have. Het is alsof je een persoonlijke gids hebt die je langs de meest unieke en kidsproof slaapplekken in Nederland en België leidt.

Vandaag & Morgen niet thuis, vandaag niet thuis, Romi en Maaike, Nederland, België, uittips, eropuit

Cadeautip

Wat dit boek zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen draait om overnachtingsplekken. Romi en Maaike delen ook talloze tips voor activiteiten en restaurants in de buurt. Het is als een sleutel tot een verborgen schatkist vol verrassingen. Voor ons is het boek dan ook een bron van inspiratie voor gezinsuitjes, en bovendien een geweldig cadeau-idee voor vrienden of geliefden die wel wat quality time kunnen gebruiken.

https://www.getyourguide.com/verona-l389/from-verona-half-day-sirmione-garda-lake-tour-t93765/
Tekst & fotografie: Romi Tweebeeke & Maaike Schmitz | Vormgeving: Bianca Enthoven | ISBN 978 94 9333 821 0 | € 24,50 | 167 x 220 mm | 232 pagina’s 

Plannen maar

Onze eigen ervaring met het boek was ronduit fantastisch. Met behulp van de handige tips hebben we een compleet weekend weg weten samen te stellen en ook het paas- en hemelvaart wekend gaan we er op uit met hun tips waarbij we de mooiste plekjes en leukste activiteiten zullen ontdekken.

En laten we de prachtige vormgeving en fotografie van het boek niet vergeten. Het is alsof je door een glossy reismagazine bladert, vol met foto’s die je wanderlust zullen prikkelen.

Het gezicht achter “Vandaag niet thuis”

Romi Tweebeeke en Maaike Schmitz, de briljante geesten achter Vandaag niet thuis, hebben met dit boek opnieuw bewezen dat ze meesters zijn in het ontdekken van verborgen pareltjes. Hun passie voor reizen en avontuur spat van elke pagina af, en het is aanstekelijk. We kunnen niet wachten om nog meer van hun avonturen te ontdekken en te delen.

https://www.getyourguide.com/verona-l389/from-verona-half-day-sirmione-garda-lake-tour-t93765/
Vandaag & Morgen niet thuis is niet zomaar een boek; het is een uitnodiging tot avontuur, een herinnering aan de schoonheid van het ontdekken, en een bron van eindeloze inspiratie.

Tot slot

Dus, aan alle ouders die op zoek zijn naar wat inspiratie en avontuur: pak dit boek, plan een weekend weg, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Want zoals Romi en Maaike ons laten zien, is er niets kostbaarder dan tijd doorbrengen met degenen van wie je houdt, op de mooiste plekken die de wereld te bieden heeft.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief