Delen vinden we super lief

Lachen is zo’n belangrijk onderdeel van ons wezen dat het in allerlei quotes, gezegden en titels terug te vinden is. Een glimlach zorgt voor een andere houding, een beter gevoel en heel veel meer plezier. Dat bewijst ook onze nieuwste ontdekking; Dokter Prik van Identity Games! We hebben het gespeeld met onze kids en het giechelen hield niet op. Dokter prik werd vervolgens overal mee naartoe genomen om te showen hoe leuk dit spel toch wel niet is! We hebben het zelfs al keer cadeau gedaan bij een kinderfeestje!

Lachen is het beste medicijn

Als je aan Stinkvoetose of Jeukitis lijst, dan is Dokter Prik een absolute aanwinst! Het spel is echt goed doordacht, vooral omdat het de spanning bij kindjes opbouwt. Je schudt de kaarten, rolt de dobbelsteen en vervolgens zorg je ervoor dat je niet het virus krijgt! En als je toch de virusdrager bent, is er geen man aan te pas, want Dokter Prik geneest je zeer zeker! Mijn kids namen maar wat graag de spuit in de hand en prikten er op los. Het is overigens ideaal dat er 3 verschillende elastiekjes in zitten met andere spanningen, perfect uitgedacht!

De prik doet absoluut geen pijn, maar zorgt wel voor de spanning en veel gegiechel. Toen opa op bezoek kwam, moest er ook zeker gelijk Dokter Prik gespeeld worden. Zoals Dokter Prik altijd zegt: “Lachen is het beste medicijn!” De lacheritus is in mum van tijd verholpen.

Gespot in Fabulous Mama

Een glimlach kan er 1000 aansteken. Wees die ene!

Identity Games is er weer in geslaagd om een spannend, educatief, actie spel te ontwerpen. Het is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar vanwege het aanspannen van het elastiekje en het geduld met spelen. Mijn dochter van 5 en zoontje van drie vonden het echter ook reuze interessant en gingen er meer spelenderwijs mee aan de slag. Het is een spel dat er heel vaak bij is gepakt!

“Een glimlach is de zon die de winter van je gezicht verdrijft. ” 

Deel jij de volgende prik uit?

Zou jij het aandurven om de spuit aan te nemen en op spanning te zetten? Als het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. En dan is het de grote vraag wie de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen! Spanning en sensatie dat zorgt voor veel gezellige spelletjesavonden.

Specs Dokter prik

Leeftijd: 6+
Speler: 3-8 spelers
Speelduur: 15 minuten
Verkoopadviesprijs: €15,99

“De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach.” – Victor Borge

Winactie (gesloten)

Lijkt het jou ook te gek om dit spel uit te proberen? Doe dan snel mee! Laat een bericht achter onder deze blog, of op de facebookpost en maak kans. We verloten 1 spel onder al onze lezers. De winnaar wordt aanstaande zaterdag bekend gemaakt en ontvangt een reactie per DM!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief