Delen vinden we super lief

Lynx is een origineel zoekspel dat me doet denken aan de zoekboeken, waarbij je z.s.m. jouw plaatjes moet vinden. Favoriet bij ons thuis, zoals zoek de Lama en nu vormgegeven in een tof spel! Alle afbeeldingen worden in het bakje gestopt en de spelleider geeft elke speler 3 kaartjes. Het speelbord is een puzzel die iedere keer er anders uitziet, hierdoor blijft het leuk om te zoeken! Vervolgens gaat iedereen op zoek naar zijn/haar plaatjes en legt hier een gekleurde fiche op. Het is echt onvoorstelbaar hoe snel kinderen hier in zijn! Het is echt een leuk familiespel!

Het spel is klaar wanneer een speler alle drie de afbeeldingen heeft gevonden. Deze gevonden plaatjes mag je houden en wie het snelst 20 kaartjes heeft, heeft gewonnen! Het doel is dus om zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen. €24,99

Dit vonden wij van Lynx

Lynx is een spel waarbij je niet op je beurt hoeft te wachten, maar waarbij het draait om snel zoeken. Het is een kleurrijk spel voor veel leeftijden, met twee verschillende speelmogelijkheden. Het spelbord is een grote ronde schijf met een enorm aantal kleurige plaatjes van voorwerpen, dieren, planten en leuke voorwerpen.

Lynx bevordert visueel scannen, detailwaarneming en reactiesnelheid. Het snel reageren zorgt voor spanning en hilariteit en maakt het spel leuk. Voor sommige kinderen die minder snel zijn kan het spel tot frustraties leiden.

Dat was ook bij ons thuis het geval! Alleen maar goed om de frustratietolerantie van een kind te versterken. We hebben het heel veel gespeeld met veel plezier! Wij zijn fan en terecht genomineerd voor de titel ‘speelgoed van het jaar’!!

Een ander leuk spel van Identity games is overigens Dokter Prik! Beide spellen vinden we echt een aanrader om samen met je kindje te spelen! En extra leuk dat Lynx is genomineerd voor de titel “Speelgoed van het jaar 2019!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief