Delen vinden we super lief

Plastische chirurgie. Als je een aantal jaren geleden vertelde dat je een behandeling had gehad die viel binnen deze categorie, dan werd je vaak met een scheef oog aangekeken. Maar plastische chirurgie is niet langer meer een taboe. Steeds meer mensen staan open voor een eventuele behandeling of ingreep en daarnaast zijn er steeds minder mensen die hier op een negatieve manier op reageren. 

De investering in mijzelf met 'Weight Watchers, heruitgevonden!'
Zou jij kiezen voor plastische chirurgie?

Plastische chirurgie

Bij een plastisch chirurg kun je verschillende cosmetische behandelingen laten uitvoeren welke gedaan worden om verschillende redenen. Cosmetische behandelingen zijn in wezen maar een klein gedeelte van alle behandelingen die een plastisch chirurg kan uitvoeren. Er zijn namelijk voldoende behandelingen welke gedaan worden uit noodzaak zoals bijvoorbeeld een geboorteafwijking of ernstige brandwonden.

Geen noodzaak, maar wel fijn

Cosmetische ingrepen zijn niet noodzakelijk, maar worden gedaan zodat iemand meer tevreden is over zijn uiterlijk. Je kan hierbij denken aan een borstvergroting of een ooglidcorrectie. Wanneer je vroeger aan iemand vertelde dat je een cosmetische ingreep wilde laten doen, was dit eigenlijk een soort van taboe. Mensen vonden dat iemand mooi van zichzelf kon zijn en er geen cosmetische ingreep voor nodig was om iemand mooi te laten worden. Gelukkig zijn de tijden veranderd!

Zelf had ik ook wel wat wensen en dat werd altijd weggelachen. Toch kiezen steeds meer mensen voor een cosmetische behandeling en wordt er minder negatief naar gekeken door de buitenwereld. Ook ikzelf zou zo zwichten voor een cosmetische ingreep. Gewoon om mezelf meer zeker te voelen. Wat maakt het uit, als het zorgen wegneemt, of iemand lekkerder in zijn vel laat voelen, dan is dat toch prima!

plastische chirurgie

Verschillende cosmetische behandelingen

Er zijn veel verschillende cosmetische behandelingen die mensen kunnen ondergaan met uiteenlopende redenen. Doet iemand het bijvoorbeeld omdat hij of zij het zelf mooi vindt, of meer omdat hij negatieve reacties krijgt van anderen over het uiterlijk. Het kan natuurlijk ook dat iemand het gewoon heel mooi vindt om alles strak te houden. Daar kan ik me zeker in vinden!

plastische chirurgie

Verrijking

De drempel om een praktijk binnen te stappen voor plastische chirurgie wordt steeds lager. In sommige gevallen kan dat een risico zijn, maar in de meeste gevallen juist heel goed. Na een zware zwangerschap, of fase in je leven, is het nu veel eenvoudiger om je borsten of buik te laten construeren. Of wat dacht je van vrouwen die hun hele leven al onzeker zijn over hun kleine boezem en ervoor kiezen om een maatje groter te nemen door middel van een borstvergroting. Voor veel mensen is plastische chirurgie een verrijking.

newborn borstvoeding zoogkompressen
Met mijn zwangerschappen was mijn buste geweldig, maar dat bleek na de borstvoeding periode toch weer tegen te vallen…

Tot slot

Welke behandeling iemand ook kiest of graag wil laten doen, dit is natuurlijk altijd zijn of haar eigen keuze. Er zijn een hoop verschillende praktijken in Nederland welke cosmetische ingrepen uitvoeren en deze zijn gemakkelijk te vinden. Zorg er in ieder geval voor dat je eerst een goed gesprek hebt met de chirurg en dat je altijd een goed gevoel hebt bij de kliniek. Dan gaat het helemaal goed komen!

En terwijl ik zelf aan het struinen ben, zie ik dat een mommy make-over al te realiseren is voor 5750,- Check

Mommy make-over

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief