Delen vinden we super lief

nijntje tiptoi starter set

Het wereldberoemde konijn nijntje heeft de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. Om dit te vieren komt Ravensburger met een nijntje tiptoi ® Starter Set met een geluiden- en prentenboek waar we samen toffe avonturen beleven. Kinderen (3-4 jaar) ontdekken met het boek en de tiptoi pen en leren spelenderwijs. Het boek staat vol met prachtige en vrolijke illustraties waarin de wereld van nijntje zich ontpopt.

nijntje tiptoi Starter Set ontdekken

Door met de bijgeleverde tiptoi®-stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets! Door de interactieve stift wordt er een verhaal vertelt, iets uitgelegd, uitgedaagd tot het spelen van een spel of kunnen we naar muziek of geluiden luisteren.

Tijdloos nijntje.

Ontdekken, spelen en luisteren

De nijntje tiptoi® Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek – De Avonturen van nijntje’ heeft kleine Lucas voor zijn verjaardag gekregen. Hij wordt vier en is altijd zeer nieuwsgierig. Kinderen kunnen direct met het boek aan de slag met de bijbehorende stift waar alle audio bestanden op staan. Door het tippen op de afbeeldingen wordt het boek geactiveerd. Het boek wemelt van de verhalen, liedjes, spelletjes en geluiden waarbij kinderen vanaf 3 jaar op speelse wijze kennis maken met nijntje. En ook met de hele familie pluis, knorretje, betje, snuffie en alle anderen blijven we ontdekken.

nijntje en haar vrienden

Op de eerste pagina van het nijntje tiptoi boek, leren we eerst de hele familie kennen. Ik wist bijvoorbeeld niet wie de lievelingstante van nijntje is. Op de volgende pagina’s ga je een dagje naar het strand, op safari, vier je samen met nijntje haar verjaardag en speel je met haar vriendjes op één van de speeltoestellen in de speeltuin. rechtsonder klik je opsymbolen om te:

  • ontdekken (het oog)
  • het spelen van een spel (de dobbelsteen), of
  • het luisteren naar een liedje (muzieknoot).

Zo kun je in het safaripark deelnemen aan een zoekspel waarbij je via vragen het juiste dier moet aantippen. Of ga naar het strand en tip in goede volgorde op de afbeeldingen die worden gevraagd. Leuk en leerzaam!

Wist je dat nijntje, net als tiptoi®, zonder een hoofdletter wordt geschreven omdat Dick Bruna zijn nijntje-teksten altijd schreef zonder hoofdletters en punten, ook de namen.

nijntje met een kleine letter…

Spelenderwijs vergroten kinderen hun woordenschat met het nijntje geluiden- en prentenboek. Door vrolijke spelletjes en het luisteren naar liedjes leren ze gaandeweg. Bovendien beleven kinderen met nijntje altijd plezier en wat nieuws in hun eigen speelwereld. En dat al sinds 1955. Al 65 jaar is Dick Bruna´s nijntje mateloos populair. De ouders van nu waren destijds net zo verliefd op nijntje als hun kinderen dat nu zijn.

De audio downloaden op de tiptoi pen.

Leuke thema’s en gemakkelijk in gebruik

Bij ons thuis vind je meerdere tiptoi® producten. Ook Olivier was er fan van en heeft het Piraten en Europa boek veel gebruikt. Door het educatieve aspect spreekt het me zeer aan! Voor kinderen van circa 3 – 10 jaar is er wel een thema dat kinderen (en ouders) aanspreekt. De interactieve stift is overigens te gebruiken voor ieder tiptoi® product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Dat is een groot voordeel tijdens vakanties. Op de stift kunnen meerdere programma’s gelijktijdig opgeslagen worden voor uren speelplezier. 

nijntje tiptoi, ® geluiden- en prentenboek starterset.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze leuke, nieuwe nijntje tiptoi® Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek – De Avonturen van nijntje’ ( € 44,99) is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Een tiptoi® stift koop je los, of is bijgesloten bij een Starter Set. Je kunt namelijk met één stift meerdere boeken ontdekken zoals eerder beschreven! Veel plezier met ontdekken!

tiptoi, oppas

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief