Delen vinden we super lief

Ben jij klaar voor een dag vol plezier, avontuur en magische ontmoetingen? Dan hebben wij een tip! Noteer 24 september in je agenda, want van 12.00 uur tot 17.00 uur staat Almere’s Stadhuisplein in het teken van de onvergetelijke Hasbro Spelen! Dit geweldige evenement is dé plek om samen met je familie en vrienden te genieten van de betoverende wereld van Hasbro. Lees snel verder om te ontdekken wat je kunt verwachten en waarom dit evenement een must-visit is. Wij zijn in ieder geval ook zeker van de partij!

hasbro spelen

Een Magische Wereld voor Jong en Oud

Of je nu jong of jong van geest bent, de Hasbro Spelen hebben voor ieder wat wils. Ben jij een fan van Peppa Pig, My Little Pony, Transformers, Nerf of Monopoly? Bereid je voor op een dag vol entertainment en activiteiten die je zullen betoveren.

Een Overvloed aan Activiteiten

Bij de Hasbro Spelen is er geen moment voor verveling. Je kunt je laten schminken als een stoere Transformer of een prachtige My Little Pony, helemaal in de sfeer van je geliefde personages. Laat je creativiteit de vrije loop in de enorme klei-keuken van Play-Doh. Of heb je altijd al willen weten hoe het is om een NERF-schietspel te spelen? Dit is je kans om je hand-oog coördinatie te testen en plezier te hebben met NERF-blasters. Hier thuis is dat waar ze het meeste naar uit kijken!

hasbro spelen

En dat is nog niet alles! Ervaar de spanning van een levensgroot potje Jenga of Twister, of duik in een echte Cluedo-mysterie. En vergeet niet langs te gaan bij Peppa Pig en haar kleurrijke camper, waar je je kunt onderdompelen in haar wereld van avontuur. Dit is toch te leuk? Zondag 24 september zijn we dan ook zeker van de partij!

Ontmoet en Groet je Favoriete Karakters

hasbro spelen

Stel je voor dat je oog in oog staat met je geliefde personages uit My Little Pony en Transformers. Bij de Hasbro Spelen is dit mogelijk! Sunny van My Little Pony en Bumblebee van Transformers wachten elk halfuur op je om samen te poseren voor een foto. Je kunt niet alleen een gedenkwaardige foto maken, maar ook een blijvende herinnering aan een dag vol betovering mee naar huis nemen.

hasbro spelen

Een Perfecte Locatie voor een Geweldige Dag

Het Stadhuisplein van Almere wordt op 24 september omgetoverd tot een speelparadijs. Deze centrale locatie in de binnenstad van Almere maakt het de ideale uitvalsbasis voor een dag vol plezier en verkenning. Of je nu met het openbaar vervoer of met de auto komt, het plein is gemakkelijk bereikbaar en ligt op slechts 5 minuten lopen van station Almere Centrum. Voor automobilisten zijn er parkeergarages in de buurt, zoals de Hospitaalgarage en P7 Schippergarage.

hasbro spelen

Een Dag vol Magie, Gratis en Voor Iedereen

En hier komt het beste nieuws: de Hasbro Spelen zijn gratis toegankelijk voor iedereen! Of je nu jong bent of jong van hart, dit evenement belooft een onvergetelijke dag te worden. Dus nodig je vrienden, familie en buren uit en kom samen naar de Hasbro Spelen om te genieten van een dag vol plezier, ontdekking en betovering.

hasbro spelen

Zien we je ook op 24 september van 12.00 tot 17.00 uur op het Stadhuisplein in Almere!?

Play-Doh Wheels Play-Doh Wheels, hasbro spelen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief