Delen vinden we super lief

Wat zijn nou betere fotomodellen dan je kids? Het is zo afgezaagd om te zeggen, maar zo waar: “geniet ervan, want voordat je het weet is het voorbij”. Ik hoor het vaak genoeg, als iemand vol bewondering in de kinderwagen kijkt. Om de tijd stil te zetten is het zo leuk om baby’s eerste momentjes vast te leggen.

Heel veel foto’s!

Baby's eerste

Gelukkig heb je tegenwoordig bijna altijd een fototoestel bij de hand en dus ook een camera. Zo kunnen er heel veel mooie momenten worden vastgelegd. Bij de allerkleinste zijn dit vooral lachjes en gekke bekkies.

Ik heb ook een hele telefoon vol met slaapposes van onze kleine meisjes. En wat denk je van al die schattige kleertjes waar ze binnen “no time” uit zijn gegroeid. Ik ben zelf gek op feestdagen. Dus onze kleinste spruit heeft al carnaval en Koningsdag gevierd. Zo schattig! Alles is vastgelegd op de gevoelige plaat.

Baby’s eerste momentjes

Baby's eerste

Vooral in het eerste jaar zijn er heel veel eerste momentjes. De eerste weken schieten voorbij. Ons meisje paste na twee weken haar kleinste kleertjes niet meer. Super leuk om weer wat nieuws aan te trekken. Maar ‘oh wat groeit ze snel!’ Ik heb dan ook heel veel foto’s gemaakt van onze kleine spruit. Gisteren heb ik het allemaal overgezet op mijn computer.

Je moet natuurlijk voorkomen dat je die kostbare momenten kwijtraakt. Ik baalde er wel een beetje van dat de hele chronologische volgorde door elkaar gegooid was. Heeft me heel wat tijd gekost om het goed in mijn album te plaatsen. Ja, ik ben al begonnen aan haar eerste jaarboek.

Baby kaarten

Wie kent ze niet, de milestone baby kaarten? Allemaal leuke kaartjes die je naast je baby kan leggen om bijzondere momenten vast te leggen. Het ziet er super leuk uit en je hebt meteen een fijn overzicht. Die eerste weken groeit ze echt als kool! Zo leuk om die foto’s met milestone kaarten naast elkaar te zien. Ik heb laats een paar nieuwe varianten ontdekt. Baby’s eerste fashion, foody, travel en outdoor momenten. En dan heb je ook nog baby’s eerste feestdagen. Echt iets voor mij! Het pakketje met de eerste outdoor momenten was een schot in de roos. We gaan immers samen nog hee veel op pad!

Fotoalbums back to basic

Baby's eerste

Fotoalbums zijn weer helemaal hip. In deze tijd van digitalisering waarin ik meer kerst appjes krijg dan kerstkaarten, is het zo fijn om herinneringen vast te leggen. Jarenlang stonden mijn foto’s alleen op mijn telefoon en computer totdat de computer crashte en ik alles kwijt was.

Om te voorkomen dat ik weer alles kwijt raak, ben ik begonnen aan fotoalbums. Maandelijks laat ik de leukste momenten afdrukken. Voor de meisjes ben ik aan ouderwetse albums begonnen. Maar wel met een modern sausje. Ik ben een heel mooi boek aan het maken van baby’s eerste jaar.

Prachtig ontworpen als een echt prentenboek met uitspraken en foto’s van ons meisje. Heel profi! Tegelijk ben ik ook aan het knippen en plakken geraakt voor een album van onze oudste. Totaal tegenovergesteld maar beiden super leuke blijvende herinneringen.

Ik ga zo weer verder aan mijn album. Heerlijk om al die lieve koppies en mooie momenten weer te bekijken. Tegelijk is het ook een hele relaxte bezigheid voor als mijn man voetbal aan het kijken is.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief