Delen vinden we super lief

Milestone babycards, sophie la giraf

De Sophie de giraf photo cards van Milestone zijn ongelooflijk schattig. We ontvangen het persbericht dat ze zijn uitgebracht en ben gelijk naar de website gegaan om er meer over te lezen. Met de 1e verjaardag van kleine Lucas in het vizier, worden de Milestone kaarten voor mij ietwat te laat uitgebracht, maar aangezien mijn zusje zwanger is van haar 3e kindje, ik recent mijn nichtje Anne heb mogen verwelkomen, en met 2 zwangere vriendinnen, is dit een heel tof kraampakket cadeautje.

Met de Milestone kaarten ervaar je de mijlpalen net ietwat intenser en kun je niet wachten tot de volgende mijlpaal zich aandient. De ontwikkelingen van je kindje gaat zo ongelooflijk snel, dat het heel waardevol is om het vast te leggen. Ik heb wel even twee kaarten geleend die nog wel toepasselijk waren! 

fanfan, sophie la giraf

Eerste jaar

Als ik terugkijk op afgelopen jaar zit het vol bijzondere mijlpalen. Het eerste gekir,  het lachje, de eerste kleine stapjes naar vervolgens de eerste woordjes. Ik heb de mijlpalen bij Lucas afgelopen jaar vastgelegd met een app. Met een Milestone kaart is het veel tastbaarder en schattiger. Ik gebruikte babypics en elke week kon ik een foto pimpen met leuke teksten en voor ingestelde afbeeldingen. De weken heb ik trouw bijgehouden, kijk maar op mijn instagram account. Als Lucas 1 wordt, zal ik ze allemaal achter elkaar aanzetten.

Sophie la giraf

Betreft de Milestone™ baby photo cards , deze heb ik nog nooit voor mezelf gekocht of als kraamcadeautje gekregen. Ik denk dat ik voor deze versie een uitzondering maak. Gewoon omdat ik verliefd ben op Sophie de giraf. Het was Olivier zijn eerste bijtspeeltje en ging overal mee naartoe. In Frankrijk kochten we een paar extra. Sophie la Giraf is in Frankrijk cultureel gemeengoed. Ik durf wel te zeggen dat elk Frans kindje ermee is opgegroeid.

Yvette kreeg het hertje Fanfan dat de giraf-Familie niet al te lang geleden is komen verrijken. Een vierde zit er bij ons niet in, maar ik heb het geluk dat ik aankomend jaar voor de 4e keer tante mag worden. Spoil allert gaat dus af 😀 Deze leuke nieuwe sets Sophie de giraf photo cards van Milestone™ staan bovenaan mijn verlanglijstje.

fanfan het hertje

Vastleggen

Deze nieuwe sets Sophie de giraf photo cards is van het Nederlandse merk Milestone en ik vind het een aanwinst op de huidige collectie babykaarten die in de markt verkrijgbaar zijn. Wist je dat het originele idee van de baby cards uit de creatieve koker komt van Gemma Broekhuis? Zij is de grondlegger van dit toffe concept, heeft het bedacht, ontwikkeld en vervolgens werd het merk Milestone ™ opgericht. Deze babycards zitten verpakt in een mooie scharnier box met 24 geïllustreerde kaarten. Ze geven elk een bijzonder moment van je baby’s in het eerste jaar weer. De kaarten zijn zowel geschikt voor jongens én voor meisjes. Ik vind het zeker een ontdekking en een perfecte babyshower– en kraamcadeau!

Babyboek

Je kunt de kaarten ook verwerken in je babyboek. Zo heb ik voor Yvette elke maand als mijlpaal genomen en de hele maand besproken op 1 pagina. De ene pagina een foto en de andere veel tekst. Met de 24 Milestone kaarten kun je dat weer tof per 2-tal doen. Bij Lucas heb ik elke week een foto gemaakt in een andere outfit, al was dit mega veel werk. De kaarten maken je het ietwat makkelijker.

Een onvergetelijk jaar

Met deze Sophie de giraf photo cards van Milestone™ wordt het eerste levensjaar van je kleintje onvergetelijk. Je neemt de kaart die hoort bij het moment, schrijft daar de datum op en vervolgens neem je een foto van je baby met de kaart. Aan het einde van het jaar heb je dan een toffe fotoserie met alle mijlpalen uit het eerste jaar en ook nog eens in dezelfde stijl. Je kunt er ook een canvas van af laten drukken, of wat dacht je van een familiekalender.

Verschillende Milestone™ kaarten

Het concept van de kaarten is al enige tijd een hype onder de moeders. Er zijn dan ook al vele verschillende varianten en copycats op de markt. Ik heb ze voorbij zien komen bij dushi, nijntje en ook de Hema heeft zijn eigen babykaarten. De keuze is reuze al is er wel een groot kwaliteitsverschil merkbaar. Een groot voordeel van de originele photo cards van Milestone™ is de duurzame kwaliteit en dat ze in een mooie geschenkverpakkingen verpakt zijn. Zo wordt het geven en ontvangen extra leuk!

Sophie de giraf

Wie kent dit lieve girafje niet? Ze stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf wereldwijd al ruim 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Zelfs de grootste sterren kopen het voor hun kindje. De kardashians en tout bekend Hollywood hebben het girafje geadopteerd. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op de oren van Sophie, de poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en bevat geen schadelijke stoffen. Het is absoluut een veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau! Je kunt er niet genoeg van krijgen

Verkrijgbaar

Deze Sophie de giraf photo cards van Milestone™ bestaat uit 24 luxe kaarten in een mooie cadeauverpakking. Advies verkoopprijs € 13,95

NB: Deze blog is niet gesponsord, ik wilde heel graag mijn coup de coeur, ontdekking met jullie delen. Het is dus echt een persoonlijke blog uit eigen initiatief! Als dankjewel voor deze blog mag ik wel een SETJE WEG GEVEN. Hoe leuk is dat! Ben jij zelf zwanger, heb je een kleintje of gun je het je zwangere zus(je), vriendin of dierbare? Laat ons weten wie je deze Sophie de giraf photo cards van Milestone™  gunt onder de Olivette facebook post en wieweet komt hij jullie kant op! We maken de winnaar 30 juli bekend onder de Facebook post.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief