Delen vinden we super lief

Het weer is al een succes want de zon lacht ons toe. En volgens de voorspellingen blijft dat wel even zo. Er hangt al een hele rits zomerjurkjes klaar voor de zomer. Dat is toch een heerlijk begin van de dag! Mijn schoonmoeder kon gelukkig oppassen want ik had een dag vol fashion voor kids op de planning.

Dinojurkjes voor de meisjes

Het begon al met kinderkleding want oma had zelf een jurkje gemaakt voor kleine Eloise. De miniversie van het dinojurkje van haar grote zus. Na een weekend vol dinosaurussen in Dierenpark Amersfoort zijn dino’s ineens razend populair bij ons in huis. Er was alleen een klein foutje gemaakt. De dino’s staan op z’n kop. Ach ja zo kan ons meisje de dino’s rechtop zien als ze naar beneden kijkt. Geen ‘high fashion’ maar wel heel lief.

Piraat op de weg

Deze held op sokken is achter het stuur gekropen. Mijn eerste persoonlijke succesje van de dag! Dat klinkt allemaal niet zo spannend maar ik heb tien jaar geleden mijn rijbewijs gehaald om vervolgens alles op de fiets te blijven doen. Dat is niet echt bevorderlijk voor je rijtechnieken. Nu is het tijd om te rijden. Niet altijd want fietsen blijft fijn, maar soms is de auto wel handig. Zeker met twee kids waarvan de één nog te jong is voor een fietsstoeltje.

Photocredits Moodstreet

Kaatsheuvel zonder sprookjes

Met mijn eigen autootje reed ik richting Kaatsheuvel. Dit keer niet, niet om een bezoek te brengen aan de wereld vol wonderen maar voor een zomerse lunch op het dakterras van Guesthouse Hotel Kaatsheuvel. Een heerlijk plekje en zeker voor mama’s of papa’s met kids. Het fijne dakterras is niet alleen een prima plek om lekker te lounchen, lunchen of zelfs zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Het is ook de ideale speeltuin.

NoNo

Ideaal omdat de kinderen lekker kunnen spelen terwijl ouders kunnen genieten van een lekkere cappuccino. Zonder het gevoel te hebben dat je in een kinderparadijs terecht bent gekomen. Het voldoet daarmee aan mijn nieuwe wensen voor een perfect terras. Het is niet voor niks een kindvriendelijk hotel want zo dicht bij de Efteling kan je rekenen op veel kleine bezoekers.

De nieuwste kindercollecties

Het dak van de Albert Heijn (het terras is bovenop de supermarkt gebouwd) was omgetoverd tot een kleine fashion showroom. In de gloeiend hete zon konden wij meisjes winterjasjes bewonderen. Maar ook gave schoentjes en stoere jongenskleding. Er komt echt weer heel veel moois aan voor onze kids. Nou heb ik, zoals waarschijnlijk veel mama’s, een kinderkledingtic opgelopen.

Maar ja, die kleintjes blijven groeien en ze moeten toch ook wat leuks aan. 🙂 Ik heb bekende merken gezien zoals B.Nosy en Moodstreed. Merken die al bij ons in de kast hangen: de herkenbare en stijlvolle kleding van NoNo en girly op zijn top van Le Chique.

B.Nosy Summer 2019

Nieuwe ontdekkingen

Een leuke nieuwe ontdekking voor mij is Bampidano. Ik werd vooral blij van de babylijn. Dat komt ook omdat ons kleinste meisje net een seizoen achter haar grote zus aan hangt. Amelie’s zomerjurkjes gaan ongedragen terug naar de zolder. De babylijn van Bampidano ziet er niet alleen leuk uit, je kunt er ook lekker in bewegen. Spiksplinternieuw zijn de schoentjes van Bear & Mees. Alleen het logo is al leuk!

Coole schoentjes met een badstoffen voering zodat sokken overbodig zijn. Wat lijkt me dat heerlijk zitten. Lekker gender neutraal. Dat past dus prima in deze tijd. De leuke dames van Tygo en Vito toonden hun stoere jongenscollectie. Als meisjesmoeder niet zo gek dat ik dit merk nog niet kende. Wel een aanrader voor jongensmoeders.

Tygo & vito,, papa is zoveel leuker dan mama
Tygo & Vito

Een tas vol fashion goody’s

fashion

Altijd leuk; we kregen een goody bag mee naar huis. Een tas vol ‘cadeautjes’ om thuis nog even na te genieten. Amelie graaide meteen een ketting van NoNo uit de tas. Ze is gek op sieraden. Deze lange ketting viel goed in de smaak want die past zo goed bij haar stoel vertelde ze. Er werden fanatiek stickers van Bampidano geplakt. Een zilveren beertje van Le Chique, lekker bling bling zoals we van Le Chique gewend zijn. En, altijd handig, een paar sokken van Tygo en Vito. De jongenssokken kunnen ook prima voor onze kleine, grote meid.

Een heel groot klein succesje

’s Avonds, net voor baby’tjes bedtijd, kwam dan het grootste kleine succesje van de dag. Eloise rolde ineens op haar buik. D’r voetjes de lucht in en in één stevige draai lag ze op haar buik. Ik ben natuurlijk apetrots op het behalen van deze mijlpaal. Zoals dat gaat met mijlpalen staat het allemaal net niet op camera. Lang leve de milestone cards om het toch nog een beetje vast te leggen. Op naar het volgende succesje.

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief