Delen vinden we super lief

Wandvibrators danken hun naam aan het Engelstalige woord “wand” wat toverstok betekent. Een wandvibrator wordt niet alleen zo genoemd omdat het de vorm van een toverstok heeft, zoals die van Pardoes van de Efteling, maar ook omdat het mechanische (lees: magische) trillingen heeft die een ieder tot rust kan brengen.

out of office zwanger

Wat is een wandvibrator?

Deze toverstok werd vroeger eigenlijk wandmassager genoemd. In de jaren 60 werd het verkocht als massageapparaat, maar al snel kwam men erachter dat ook de erogene zones ermee konden worden gestimuleerd. In de jaren 70 was de wandvibrator enorm populair en veel vrouwen kochten het om tot hun climax komen. In die tijd begon men het ook al wandvibrator te noemen.

wandvibrators, sexy lingerie, mooi voelen, sextoyland

Een verschil met de wand vibrators van die tijd en de moderne wandvibrators is dat de kop van de vibrator niet meer van hard plastic is, maar van zacht silicone. Daarnaast zijn er tegenwoordig kleinere secrete wandvibrators te koop, die wat meer het formaat van een microfoon hebben. De moderne modellen hebben ook vaak geen stekker aansluiting meer, zoals vroeger. Echter, in vergelijking met normale vibrators, blijven de deze een opvallend uiterlijk hebben.

Wand-vibrators zijn over het algemeen groter, omdat zij een krachtigere motor hebben. Hierdoor kan het krachtigere trillingen geven waarmee het genot nog meer wordt verhoogd. Deze krachtigere motor vereist meer energie en daarom hebben ze wel een grotere accu nodig die meer stroom vereist en wellicht sneller leeg is. Wees echter niet getreurd, het is het compleet waard zoals de wand vibrators van het merk Pixey zullen bewijzen.

sexy lingerie, mooi voelen, sextoyland

Voordelen van een wandvibrator

Het grootste voordeel van een wandvibrator is het feit dat de wandvibrator multifunctioneel is. Het kan zowel als massageapparaat als vibrator gebruikt worden. De krachtige motor zorgt voor beter genot dan de trillingen van een gewone vibrator. De wandvibrator is vaak groter dan een gewone vibrator. Hierdoor kun je gemakkelijker de clitoris bereiken zonder kramp te krijgen in je arm of hand van de ongemakkelijke positie.

Een ander voordeel is dat het natuurlijk ook door de man kan worden gebruikt. Ga samen met je partner op verkenning uit en probeer het samen uit. Je partner kan de wandvibrator bij jou gebruiken tijdens het voorspel, zodat jijzelf heerlijk relaxed kan genieten. Zo kan je je seksleven een boost geven! Maak van iedere dag een relax dag!

glijmiddel, satisfyer
Onder de kenners een zeer gewild speeltje Voorzien van krachtige vibraties.
Ook inzetbaar als massageapparaat

Nadelen van een wandvibrator

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de wandvibrator. De geweldig krachtige motor zorgt naast de goede trillingen, ook voor meer geluid. Een simpele oplossing hiervoor is om je “relax playlist” op Spotify erbij te pakken, zodat het geluid niet stoort Een ander nadeel is dat de wandvibrator enkel gemaakt is voro de trillingen. Het gebruik is voornamelijk gericht op de spieren (massage) en de erogene zones.

satisfyer

Moeite met een orgasme krijgen?

sexy lingerie, mooi voelen, sextoyland

Vrouwen die moeilijk tot een hoogtepunt komen, of zelfs nog nooit hun climax hebben bereikt, worden regelmatig aangeraden om de wandvibrator uit te proberen. Vooral onder deze doelgroep is de wandvibrator enorm populair. Soms is de vrouw minder gevoelig dan bij andere vrouwen en moet de hotspot daarom extra gestimuleerd worden. Hierbij voldoen de normale vibrators niet en komt de wandvibrator als geroepen. Daarnaast kan het zo zijn dat een vrouw te gespannen is en niet ultiem kan genieten. Soms helpt het om weer bij stap 1 te beginnen: Ontdekken wat jijzelf fijn vindt. Het is fijn om dit te doen met behulp van de wandvibrator, want als je eenmaal weet wat goed voor jezelf werkt, dan kan je dit ook samen met je partner uitproberen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief