Delen vinden we super lief

schoenen sokkenSokken, je kunt er niet genoeg van hebben met een kleintje. De lade met enkelingen wordt ook steeds voller en kleurrijker

Waar o waar bevind u zich sok? Er zijn een paar enkelingen die naarstig op zoek zijn naar hun eega. De rode sok met witte stippen is misschien nog wel het meest wanhopig. Zij ligt hier al enkele weken alleen te wezen en ze stond zo leuk onder Yvette haar kleurrijke outfit.

Sok, o sok, waar verblijf je toch al die tijd?

Is er een sokkenparadijs waar jullie enkelingen een uitstapje naar maken? Of is er een sokkenplaneet waar jullie zo nu en dan verslag uitbrengen over onze wondere wereld? Het lijkt een mysterie dat nooit opgelost zal worden. Want menig keer heb ik een stapel sokken naar de sokkenhemel gestuurd en er heeft zich nooit een partner-sok zich plots laten zien, die me vervolgens treurig aan keek en zijn partner miste.sokken mysterie

Sokken mysterie

Ook hebben we in Villa Olivette regelmatig goed nieuws. Als het er op lijkt dat sokken niet meer herenigd worden en maandenlang eenzaam in het mandje liggen opgestapeld, is er een enkele keer een vrolijke hereniging. In een hoekje verstopt in het dekbedovertrek, of ergens achterin de kledinglade komt er dan een sok tevoorschijn die al eeuwen zoek was. Ook in de rand van de wasmand vonden we dit weekend een drenkeling die lange tijd eenzaam verstopt was. De hoop geven we dus niet op…. we blijven speuren.

Mysterie solved

Deze mama blijft hoopvol alle eenlingen verzamelen en zal ooit het mysterie voor jullie oplossen. Mede-mama’s hebben hetzelfde sokken mysterie blijkt al snel als ik de vraag stel op Facebook. Er werd zelfs geopperd om een missing-sok Facebook groep op te richten. Ik wacht met spanning af of ik alle favoriete sokken van dochterlief nog vinden zal. Ik ben namelijk een addicted oilily sokken fan en daar wil nog echt even geen afscheid van nemen!

En ach anders dan dragen we toch geen sokken meer? Dan lanceren we een #NoSockMonth i.p.v een #NoSocksDay

No Socks Day 8 mei

Elk jaar is het op 8 mei #NoSocksDay om je voeten een dag lekker ‘vrij’ te maken van sokken en kousen. Er gaat immers niets boven je voeten gewoon in je schoenen te steken, of om je tenen een frisse neus te geven. Het geeft een bevrijdend gevoel en het verminderd ook nog eens de hoeveelheid was en het immense uitzoek en speurwerk. Voor een dagje dus lekker met blote voeten door het zand en de gras sprietjes voelen, nice!

Tot die tijd happy hunting in huize Olivette.

Liefs Olivette

sokken mysterieOlivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief