Delen vinden we super lief

De afgelopen uitzonderlijke Coronaweken heeft het team van Attractie- & Vakantiepark Slagharen niet stil gezeten. Er is hard gewerkt om het park voor te bereiden op het ‘nieuwe normaal’, waar plezier voorop blijft staan. Samen uit, is zeker nu een welkome afwisseling. Een belangrijke wijziging is dat de bezoekers, niet alleen de vakantieparkgasten, maar ook de daggasten worden opgeroepen het bezoek op datum online te reserveren.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen hecht altijd al veel waarde aan samen plezier maken in een veilige en gezonde omgeving. Dit zijn belangrijke kernwaarden die vanzelfsprekend als rode draad zijn meegenomen in de plannen.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ruim opgezet

Het attractie- en vakantiepark is zeer ruim opgezet met 62,7ha, wat neerkomt op 92 voetbalvelden en de gelegenheid biedt voor een fijne wandeling in het park. Om social distancing te faciliteren wordt de eerste periode gestart met 30% van de maximale parkcapaciteit. De medewerkers krijgen extra training en duidelijke informatie is beschikbaar. Uiteraard vergt het ook aanpassingsvermogen voor de medewerkers en gasten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, maar ze zijn er van overtuigd dat ze hier samen in slagen.


Het team van Attractie- & Vakantiepark Slagharen staat te popelen om de eerste gasten weer te mogen verwelkomen voor nieuwe Wild-West avonturen”, aldus Dave Storm. Op woensdag 27 mei organiseert Slagharen een testdag voor medewerkers en huisgenoten. Zaterdag 30 mei krijgen abonnementhouders samen met vakantieparkgasten als eerste toegang tot het attractiepark.

Het avontuur gaat veilig door bij Slagharen

Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattractieparken, waaronder Attractie- & Vakantiepark Slagharen, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Het biedt gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.

  1. Ze zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
  2. Ze zorgen voor voldoende en heldere informatie;
  3. Ze zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Voor meer informatie kun je de website bezoeken www.slagharen.com/veiligsamenuit Wat hebben wij er weer zin in! Bij de volgende trip naar het oosten gaan we zeker Slagharen bezoeken!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief