Delen vinden we super lief

Voor de allerkleinsten zijn schoenen totaal overbodig. Behalve dan als leuk mode item, dat zo schattig bij de rest van het outfit past. Over het algemeen draagt ons meisje alleen sokjes aan haar voetjes. Of liever gezegd, één sokje. Regelmatig vis ik er één uit de kinderwagen of ligt er één gewoon ergens op de grond. Gelukkig bestaan er ‘sock ons’ om te voorkomen dat je constant sokjes verliest.

Sokken aan met ‘Sock ons’

Je sokken aanhouden is als new born al lastig maar nog moeilijker als je lekker rond kruipt. Ons oudste meisje Amelie, kende dit probleem maar al te goed. Dan kroop ze weer rond met één of helemaal geen sokjes meer aan.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem; sock ons! ‘Sock ons’ zijn open sokjes die je over je sokken draagt om te voorkomen dat ze uitvallen. En het werkt echt perfect! Het is bijna onmogelijk om je sok nog te verliezen.

Kruipen met je sokken aan

Ik ken deze super handige sokjes uit Londen. We hadden een play date met baby Henry. Henry kroop niet maar schoof in een rap tempo, op zijn billen, van de ene kant van de kamer naar de andere. Maar zijn sokken bleven aan dankzij zijn ‘Sock ons’. Die moest ik voor Amelie ook hebben! En ja hoor, het werkte prima. Ons meisje kroop lekker rond met haar sokken aan.

Baby voetjes

Zusje Eloise van drie maanden oud, kent het sokkenprobleem. Ik ben zo vaak op zoek naar een verloren sokje. Ik was dan ook super blij om te ontdekken dat we de Engelse ‘sokjes’ ook gewoon in Nederland kunnen kopen.

Voor haar heb ik de kleinste maat voor kindjes van 0 tot 6 maanden in huis. Maar zeker ook voor daarna, ga ik weer nieuwe aanschaffen. Die oude van Amelie had ik bij de verkeerde kleuren in de was gegooid. Gelukkig kan ik ze gewoon dichtbij huis vervangen.

Sock ons

De sokjes zijn in Nederland te verkrijgen in het wit, en verschillende tinten blauw of roze. Daarmee passen ze dus bij de meest populaire babykleurtjes. Ze bestaan in twee maten. De kleinste exemplaren zijn voor baby’tjes tot een half jaar oud, de grootste voor baby’s van 6 tot 12 maanden oud. Zo kan de kleine lekker aan haar sok trekken.

Gewoon omdat dat zo leuk is om te doen. Zonder dat het sokje uit gaat. Ik zag op de site dat er ondertussen nieuwe varianten zijn zoals de ’twiddle ons’ met grappige beestjes er op om mee te spelen. Goed voor de oog hand coördinatie en ook gewoon heel leuk. De Sock Ons zijn o.a te koop bij Babypark en Mamaloes.

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief