Delen vinden we super lief

Eigenlijk verwennen wij vrouwen onszelf veel te weinig! Ik schenk me zeker een goed glas wijn in en koop een goede winterjas, maar qua accessoires, of een cadeautje voor mezelf schiet er vaak bij in. Het komt zelden voor dat ik online ga struinen en iets moois voor mijzelf uitkies. We zijn goed in het onderhouden van zowel ons persoonlijke als professionele leven en blink hier in uit, maar vergeten daarmee compleet onszelf! Het voor jezelf zorgen en jezelf in de watten leggen moet dan ook zeker niet als laatste op de lijst staan. ​​

Afgelopen week was het werktechnisch een enorme uitdaging en heb ik veel van mezelf gevraagd. Om mezelf echt even een een boost te geven, vond ik een cadeautje voor mijzelf wel op zijn plaats. Ik kocht mijzelf een rugzak, Swarovski armband en Isabelle Bernard oorbellen. Van cadeautjes krijgen word ik blij en dit heb ik verdiend… En samen met mijn vader gingen we er dit weekend er fancy op uit waar ik gelijk kon ‘schitteren‘!

“I nurture myself so I can nurture others, don’t forget to pamper yourself.

Reality check

Afgelopen week showde een vriendin trots haar nieuwe schoudertas. Ze straalde van oor tot oor met een trotse, blije blik van: Ik heb mezelf verwend. Van haar enthousiasme werd ik blij. “Hoe vind je mijn nieuwe aanwinst”?, showde ze me trots. Ze vond dat ze hard genoeg had gewerkt ern dat ze een cadeau had verdiend. “Alles gaat altijd naar de kinderen, nu is hij tijd voor mezelf”, vertelde ze me. En gelijk heeft ze! Mijn kinderen onbreken het ook aan niets, terwijl ik zelf nog met een tas van vele jaren geleden rond loop! Diezelfde avond ging ik dan ook online shoppen en bestel gewoon iets wat ik heel mooi vind! Dat heb ik wel verdiend als “Power mom”. En zo geschiedde. Spoil-Time!

“Treat yourself as a queen and you’ll attract a king.”

brand field ted baker

Verwenmoment

Eigenlijk weet ik altijd te slagen bij Brandfield als ik op zoek ben naar echt mooie accessoires, tassen, of sieraden. Door de grote keuze en hoeveelheid mooie merken, kijk je hier echt je ogen uit. Een merk dat heel goed bij mij past en waar ik echt al jaren fan van ben, is Ted Baker. Het is stijlvol, classy en het strikje maakt het helemaal af! En ook de stijlvolle sieradencollectie van Swarovski heeft mijn hart veroverd naast het prachtige franse merk Isabelle Bernard. Voor een speciale gelegenheid slaag ik altijd bij dit merk en waan me een echte Parisienne.

“I believe that you have to treat yourself and that you need to take yourself shopping — so do not forget to take yourself shopping.”

mezelf verwennen, cadeautjes, Mic mac bag, isaSpiegel, badkamer, amstel hotel, swarovski,belle bernard, brandfield

Sieraden naar mijn hart

Een sieraad dat al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje staat is een swarovski tennisarmband, gemaakt van metaal en met een mooie goudkleurig kleur. Sieraden geven echt een extra dimensie aan je outfit en helemaal als het een glinsterende swarvoski armband is. Het maakt je look net iets meer af. Als je op zoek bent naar een uitgebreid assortiment met diverse soorten juwelen en sieraden, dan ben je bij Brandfield echt aan het juiste adres.

Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar gouden oorbellen met een glitter. Het is immers wel zo elegant om al je sieraden op elkaar af te stemmen. Vooral een ketting, armband en oorbellen moeten enige gelijkenis vertonen om een eenheid te creëren. Gelukkig kun je bij Brandfield ook verschillende setjes vinden waarbij de oorbellen en de ketting prachtig matchen. Op die manier hoef je zelf niet uren rond te scrollen. Uiteindelijk viel de keuze op onderstaande Isabel Bernard Baguette Mirrell 14 karaat gouden creolen. Stijlvol, een kleine glitter en goud!

Dress to impress

En om mijn outfit af te maken zetten ik mijn tassen liefde nog extra kracht bij en heb ik mezelf “over the top verwend” met een tas. De keuze vond ik lastig, want echt alle modellen zijn fantastisch!

“Happiness is an attitude We either make ourselves miserable or happy and strong. The amount of work is the same ”

Brandfield

Op de webshop van Brandfield kun je je hart ophalen aangezien ze een ruime keuze hebben in alles wat wij als vrouwen mooi vinden; Horloges, Sieraden, Zonnebrillen, Tassen, Riemen. In deze online shop bieden zij meer dan 16.000 verschillende style items aan van ruim 200 bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen de collectie is uniek, ook shop ik hier graag vanwege hun uitstekende service!

Verzending is gratis vanaf € 50,- en retourneren is ook gratis. Mocht het dus toch niet bevallen kun je het altijd retour sturen en wat anders uitzoeken. En extra tof, besteld op een werkdag voor 23:30 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. Je begrijpt dat ik mijn juweeltjes niet heb terug gestuurd en het non-stop draag!

Stel jezelf voorop, is mijn credo

Ik heb dan ook als voornemen om mezelf mezelf wat vaker te verwennen. Als moeder mag je echt aandacht aan je uiterlijk besteden en jezelf iets moois geven. We werken knetterhard met zijn allen en verdienen het om onszelf in het zonnetje te zetten. En dus ja de matching Swarovski ketting is mijn volgende actie, maar dat moet ik wel even verdienen van mijzelf. Ja, ja, ik word nog wel zo’n hippe schoolplein moeder!

To be continued….

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief