Delen vinden we super lief

Hoe blij we zijn met een grote tuin, er komt veel werk bij kijken! Vooral met periodes van zon, afgewisseld met een regenbui, lijkt het onkruid overal op te duiken. Recent spraken we bij een persevent over tuingereedschap van Gloria waarmee ik sindsdien onze gazons en terrassen mee onkruid vrij maak. Enkel het onkruid verwijderen tussen de tegels was nog een doorn in mijn oog. En ook daar heeft GLORIA een oplossing voor met de Thermoflamm Bio. Hiermee verwijder je duurzaam en snel ongewild groen zodat het terras spik en span is voor ons aankomende midzomernacht tuinfeest. Deze onkruidbrander op gas werkt niet alleen milieuvriendelijk en veilig, maar voorkomt ook de bekende spierpijn door het onkruidwieden, dankzij het ergonomische ontwerp. 

onkruid verwijderen

De serie omvat verschillende varianten, zoals de GLORIA Thermoflamm Bio Professional Plus voor grotere stukken tuin en de Bio Comfort Plus voor kleinere of lastig te bereiken oppervlakten. De Thermoflamm hitte dringt diep in de wortels door, waardoor de celvloeistof snel stolt en de celwanden barsten, waardoor onkruid verwijderen een makkelijke klus is. 

Onkruid verwijderen met de GLORIA Thermoflamm Bio Professional Plus

Als fan van tuinieren ben ik altijd op zoek naar efficiënte en milieuvriendelijke manieren om mijn tuin te onderhouden. De Thermoflamm Bio is eenvoudig aan te sluiten op een gasfles met de bijgeleverde 5 meter lange slang. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid om overal in de tuin te werken. Wat me echt verraste, was de kracht van de vlam. Met temperaturen die oplopen tot maar liefst 1.000°C, verdwijnt onkruid tussen tegels en op opritten letterlijk binnen enkele seconden. En dat alles zonder een druppel chemische middelen! Met zijn 94 cm kun je overigens ook rechtopstaand werken, wat betekent dat je geen last meer heb van rugpijn of spiervermoeidheid na een dagje onkruid wieden. Dit ergonomische ontwerp maakt het tuinieren niet alleen efficiënter, maar ook veel aangenamer.

Na gebruik is het belangrijk om het apparaat veilig te laten afkoelen. Gelukkig wordt de Thermoflamm Bio geleverd met een handige standaard waarin je het verhitte apparaat kunt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het veilig kan afkoelen zonder gevaar voor brandwonden of andere ongelukken. Voor € 74,45 krijg je niet alleen de Thermoflamm Bio, maar ook een 5 meter lange slang en een drukregelaar. Dit is een uitstekende prijs kwaliteit verhouding voor een apparaat dat zo krachtig en gebruiksvriendelijk is.

onkruid verwijderen

GLORIA Thermoflamm Bio Comfort Plus

Met de GLORIA Thermoflamm Bio Comfort Plus is onkruid verwijderen en eitje. Het is een handige onkruidbrander, perfect voor kleinere tuinen en moeilijk bereikbare plekken. Met een indrukwekkende vlamtemperatuur van 1.000° C verwijdert hij onkruid grondig en langdurig. Het verwisselbare gasflesje maakt het gebruiksgemak compleet.

Het apparaat heeft een automatisch ontstekingsmechanisme, waardoor de bediening eenvoudig en veilig is. De softgrip in het handvat zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Met een lengte van 97 cm kun je rechtopstaand werken, wat je rug zeker zal waarderen. Een leuke extra: je kunt deze brander ook gebruiken om je barbecue met houtskool aan te steken.

De GLORIA Thermoflamm Bio Comfort Plus wordt verkocht voor € 44,95, inclusief gasflesje. Een slimme investering voor elke tuinliefhebber! De GLORIA Thermoflamm Bio serie bevat ook twee elektrische modellen met een stekker. Een overzicht van de hele serie is hier te vinden.

Het GLORIA assortiment is te koop bij  onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels.

Over GLORIA

Al meer dan 75 jaar staat de naam GLORIA voor hoogwaardige sproeiers en innovatief tuingereedschap. Het tuinmerk werd in 1947 opgericht in een klein tuinhuisje in het Duitse Gütersloh. Je herkent de producten aan de frisse, citroengele kleur met azuurblauwe letters.  GLORIA is al jarenlang marktleider op het gebied van sproeiers voor plantverzorging en gewasbescherming,  zowel voor consumenten als professionals. Sinds enkele jaren heeft GLORIA haar assortiment uitgebreid met producten voor het verwijderen van onkruid en gazonverzorging.  Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Naarden.

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief