Delen vinden we super lief

Het einde van de maand nadert, Hooray. Dat betekent dat de lente zich heeft gemeld en er betere weersvoorspellingen voor de deur staat. Met de ziekenboeg thuis en de drukte een fijn vooruitzicht. We dachten dat we de dans waren ontsprongen, maar helaas! We werden toch gevloerd door koorst en zieke kindjes. Laat het mooie weer maar beginnen! Afgelopen week was een fijne, enerverende week…. Lees je weer mee?

Maandag 26 maart Drukte in de melkweg

Op maandag ging ik gelijk na mijn werk door naar Amsterdam centrum waar in de melkweg de grote pubquiz georganiseerd werd. Ik heb er al eerder over geschreven in mijn weekoverzicht dat alle pijlen op dit evenement waren gericht. Een maandagavond zou normaal gesproken meer in het teken staan van sport of me-time, maar niet deze keer. En oh boy, wat was het weer gaaf. Een drukte van belang en het dak ging er af!

  • Videoimpressie

De opbrengst van dit grootse event wordt aankomende week zo snel mogelijk gedeeld. Alles gaat naar Stichting uitgestelde kinderfeestjes, een prachtig initiatief.

Lees ook: De Grote Pubquiz 2018 IN DE MELKWEG is een feest vóór vele feestjes

Dinsdag 27 maart

Een van de grote sponsoren tijdens de “Grote pubquiz” was SUBWAY. We hadden een aantal plateaus broodjes over en ik houd niet van verspilling. Dit meiske ging dus mijn collega’s volstoppen met heel veel lekkers. Tijdens de lunch was het dan ook een drukte van belang van geïnteresseerden, leuk!

Bij thuiskomst had ik gelijk mama duty aangezien papa een belangrijk event had waar hij een presentatie gaf. No problemo. Even bijschakelen en voor ik het wist lagen de kindjes op 1 oor na ene uitgebreid bedritueel.

  • Bedritueel probleemloos in m’n uppie

Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar op de een of andere manier gaat alles makkelijker, sneller en probleemloos als je in je eentje bent. Als we samen de kinderen op bed leggen, proberen ze echt alles uit de kast te halen. Een drukte van jewelste. Ze proberen je soort van te bespelen die kleine monsters. Zoiets als in dit onderstaande filmpje haha, die is je vast niet ontgaan deze week.

  • Surprise

Toen papa thuis kwam had hij een verrassing voor me. Een Podium theater cadeaukaart, te leuk! Dit had hij gekregen als dank voor zijn presentatie. Ik ben gelijk gaan struinen naar iets leuks en we hebben kaarten voor de Edwin Evers band in het bostheater in Ommen gekocht. Leuk en weer back to my roots. De kaarten waren in no-time uitverkocht dat beloofd grote drukte in het theater.

podium kaart drukte van belang Woensdag 28 maart

Het is koud en grauw buiten. Het regent pijpenstelen en we duiken onder een dekentje. De kindjes spelen met hun speelgoed en Olivier voelt zich niet fit. Ik heb hem wel naar school laten gaan, aangezien het een halve dag betrof. Dit deed hem goed , maar bij thuiskomst was hij niet op en top in zijn hum. We zouden die middag richting avonturenboerderij Molenwaard, maar dit vond ik niet verstandig. Met pijn in mijn buik stuurde ik een mailtje naar de organisatie.

  • Avonturen boerderij molenwaard

We keken er zo naar uit, maar aangezien het om buitenactiviteiten ging, verplaatsen we het liever naar een wat zonniger weekend. Er wordt dus zeer snel een blog geschreven over onze eigen ervaringen over, maar dat het een aanrader is weet ik zeker.

Lees ook: Avonturenboerderij Molenwaard opent haar deuren waar wij bij zijndrukte van belang

Die middag hebben de kindjes gespeeld tot ze er bij neer vielen. Al het nieuwe speelgoed werd ontdekt en de leukste rollenspellen werden er met Chase, Rocky en rumble gespeeld. Ook heb ik ze alle drie in bed kunnen krijgen. Ze waren bekaf. Tijd voor mama om ook eens op de bank te kruipen.

Lees ook: Pups Allert! Er zijn nieuwe MISSION PAW PATROL producten: hier gaan je kids heel blij van worden

Donderdag 29 maart

  • Parijs, een stad vol drukte, nijverheid en allure

Vandaag mocht ik weer richting Parijs voor een belangrijke werkbespreking. 🇳🇱 Manlief bracht Olivier naar school voor zijn paasontbijt, die ik natuurlijk had toegestopt met veel lekkers voor in de klas. 🐰 We gingen met de TGV. Een ideale manier om je snel in Parijs te begeven.

In parijs spraken we af in o.a Café Grevin aan boulevard Montparnasse. Dit is een fijne plek om af spreken 🥖🍷🇫🇷 en… echt Frans want er liep een muis…

Met zo’n uitzicht kan ik niet anders dan een hele grote glimlach opzetten #ParisJadore En in dat tasje… pyjamaatjes voor de kids, een souveniertje omdat mama wel ietwat veel van huis was ~ Nu snel naar de TGV richting Amsterdam #paris #toureiffelparis #niceview #workmode #winkelbezoeken #headingbackhome #businessmum #gallerylafayette #shopping #kids #lafayette #kidsdepartment #uittip #icebar #topoflafayette #kindaanhuis #pr #marketeerinparis #momwithcameras #workmode #travelgirl #meetingwasnice #eiffeltoren #greatview

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

weekoverzicht drukte van belang

Vrijdag 30 maart

De avond ervoor was ik laat thuis en sliep vervolgens heel onrustig. Mijn hoofd zat vol plannen, ideeën en onafgemaakte emails. Doordat je op pad bent loop je al snel achter door alle drukte e bedrijvigheid. Dat had ik na ene paar koppen koffie zo ingehaald en kon gelukkig relaxed het weekend in. En niet zomaar een weekend! Een lang paasweekend vol drukte, gezelligheid en toffe avonturen.

  • Na de drukte eindelijk tijd voor video’s & blogs

Hadden jullie de blog over het kinderfeestje van Olivier al gelezen? Ook thuis is het superleuk om een pizza workshop te organiseren. De kinderen straalden afgelopen week van oor tot oor zoals je kunt zien in de video. Die vrijdagavond had ik tijd om een paar video’s en blogs te af te ronden. dat voelt toch weer fijn om alleen te kunnen delen met jullie.

Lees ook: Pizza workshop bij “Margherita tutta la vita”: Wij beleefden het ultieme kinderfeestje in Italiaanse sferen onder leiding van chef Stefano

Wereldpotlooddag

Van tekenen kan ik zo gelukkig worden en van dit pakket al helemaal 🙌 Een toepasselijke foto om te delen op #internationaledagvanhetpotlood gespot in het speelgoedparadijs Villagejoueclubparis aan de boulevard des Italians in Parijs. Je kijkt hier je ogen uit! Het is een stad in een stad. Mocht je ooit in Parijs zijn dan is deze zaak het bezoeken waard.

 

Zaterdag 31 maartRikkie de ooievaar drukte van belang

We zijn vroeg uit de veren gegaan om op tijd in Apeldoorn te arriveren. Dat was wel een uitdaging met de drukte, eigenaardigheden en eigenwijsheid van onze drie monsters. Den dat niet alleen! De dag stond in het teken van een dagje Julianatoren. Samen met mijn schoonzusje en de kinderen waren we bij de speciale screening van Rikkie de Ooievaar.

Lees ook: Rikkie de ooievaar nu in de bioscoop! Screening in de Julianatoren

De film is zo leuk, lief en aandoenlijk. We werden met open armen ontvangen door het leuke team. Na de screening zijn we Julianatoren ingedoken en zoals je hieronder kunt zien hebben we er alles uitgehaald 😀

Tweetakt

Kennen jullie het Festival Tweetakt in Utrecht? Mijn schoonzusje kende het van de zwarte cross, “Ja, het tweetakt terras” riep ze enthousiast. Daar is het altijd een drukte van belang, Dit is een KUNSTENFESTIVAL voor iedereen, dat plaatsvindt van vrijdag 30 maart t/m zondag 15 april op de Neude en in diverse Utrechtse theaters.

En ook t/m 10 juni elke zondag op Fort Ruigenhoek. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games. Te leuk.

Tweetakt PARTY drukte van belang

Wij waren bij PARTY (6+) Opgetogen gingen we naar de schouwburg in Utrecht voor de voorstelling. We gingen met drie volwassenen en vijf kinderen. We keken er enorm naar uit en vertellen er alles over…. Lees je mee? Festival Tweetakt: Wij waren bij PARTY (6+) Stopdans in een nieuw jasje

Zondag 1 aprilpasenpasen

1 april kikker in je bil! Bij ons bleven de grappen uit. Ik heb me aardig in weten te houden zegmaar ;-D Uiteraard begon de dag vroeg en konden we alles klaarzetten voor het paasontbijt.

  • Nick jr. Fandagen

Het regende en was koud, maar een glimp van de kids hun grootste vriendjes deed de zon weer schijnen ✨🌞 We lieten ons niet weerhouden om naar Duinrell in Wassenaar te gaan tijdens de Nick Jr. Fandagen. Naast de normale attracties van Duinrell zijn er extra Nick Jr. activiteiten georganiseerd. We maakten er een kleine video van om je mee te nemen met onze avonturen

Olivier was blijerdanblij met de Meet & Greets met Marshall, Skye & Chase van Paw patrol 🎀 Yvette straalde van oor tot oor bij het zien van Shimmer & Shine al was de rij om met ze op de foto te gaan ietwat lang in de regen.

Videoimpressie

Ook Dora & Diego waren aanwezig en was ridderprinses Nella voor het eerst te ontmoeten in Nederland! 📸 Uiteraard zijn we bij de Dora & Die mini show geweest nadat we even bijkwamen van alle indrukken bij het voorlezen van Nick Jr avonturen. 📚 Het was een fantastische dag en met een zonnetje zelfs subliem. Het was overigens wel druk, maar wat wil je met Pasen, of tijdens de feestdagen. Dan is het overal druk.

Lees ook: Nick Jr. Fandagen 2018 Kom jij ook naar Duinrell? Ontmoet komende Pasen al jouw Nick Jr.-vriendjes

April doet wat hij wil

Alvast een hele fijne nieuwe week en je niet te druk maken hé! Gewoon lekker ZEN zijn! Net als in onderstaande video! Morgen nog een extra paasdag dus voor mij nog even qualitytime met manlief voor we in ons bedje kruipen. Wat was het weer een enerverende week. En hora we naderen het mooie weer, nog even volhouden allemaal 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet
#2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen
#3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot
#4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4
#5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5
#6 Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6
#7 Een week vol avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7
#8 Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Lees je mee? Weekoverzicht #8
#9 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9
#10 Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en heel veel meer in dit weekoverzicht #10
#11 Lentekriebels, dit weekoverzicht #11  staat in het teken van de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag
#12 Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12
#13 Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht #13 weekoverzicht 13 

 


Delen vinden we super lief