Delen vinden we super lief

De langverwachte première van “Fly Me to the Moon” vond plaats in Pathé Arena te Amsterdam waar de rode loper was uitgerold voor leukerds als Noah Zeeuw, Kelly Spronk, Sophie Milzink, en vele anderen. We konden net als hen niet wachten om Scarlett Johansson en Channing Tatum te zien schitteren op het witte doek en streken vol verwachting neer in onze bioscoopstoel.

Fly Me to the Moon Premiere

Synopsis

“Fly Me to the Moon” is een scherpzinnig, stijlvol komisch drama met in de hoofdrollen niemand minder dan Scarlett Johansson en Channing Tatum. Het verhaal speelt zich af rond NASA’s historische maanlanding dat toch wel een zeer iconisch moment in de geschiedenis is. Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken, wat leidt tot spanningen met Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie. Wanneer de president besluit dat de missie hoe dan ook moet slagen, moet Jones een in scène gezette maanlanding filmen. Het aftellen kan dan echt beginnen dat voor hilarische momenten zorgt.

Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson en Channing Tatum Betoveren in Een Must-See Film

Cast

In de film “Fly Me to the Moon” zien we Channing Tatum als Cole Davis, de leider van de maanmissie en vertolkt Scarlett Johansson de rol van Kelly Jones, het marketing-wonderkind met een mix van humor en vastberadenheid. Hun dynamiek maakt de film zowel visueel als emotioneel meeslepend en sprak ons beiden zeer aan. Deze film is een aanrader voor liefhebbers van sterke acteerprestaties en boeiende verhalen.

Recensie

De film heeft al diverse lovende recensies ontvangen waardoor onze nieuwsgierigheid gewekt werd. Critici prijzen vooral de chemie tussen Johansson en Tatum, evenals de slimme mix van komedie en drama. Volgens The Hollywood Reporter: “Scarlett Johansson en Channing Tatum brengen een verfrissende energie en geloofwaardigheid naar hun rollen. De film weet op briljante wijze humor te mengen met de historische spanning van de maanlanding.”. We vinden het dan ook zeker een aanrader en hebben genoten van de iconische beelden!

Fly Me to the Moon Scene

Vanaf 10 juli is “Fly Me to the Moon” exclusief te zien in de bioscoop, ook in Dolby Cinema voor een optimale kijkervaring. Voor meer informatie kun je terecht op FlyMeToTheMoonFilm.nl en kijk ook zeker onderstaande trailer om een goed beeld te krijgen van Fly me to the moon.

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief