Delen vinden we super lief

hoe tem je een draak 3 Univversal We waren bij de feestelijke Nederlandse familiepremière van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in Pathé Arena te Amsterdam waarbij de Nederlandse stemmencast aanwezig was. Bovendien bracht de populaire boyband FOURCE voorafgaand aan de film het lied ten gehore, dat zij speciaal voor de film hebben uitgebracht. We swingden er op los op het nummer “Lopen op de Maan”. Het was al vroeg in de ochtend een echt feestje! Dit nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm Hoe Tem Je Een Draak 3, die vanaf zaterdag 12 januari a.s. in de bioscoop te zien is. Je begrijpt dat wij geheel in stijl naar de première gingen. Met drie draakjes ging ik al vroeg op pad.

FOURCE

De inmiddels razend populaire boyband FOURCE bestaat uit Jannes (15), Max (15), Ian (14) & Niels (13). We zagen ze al schitteren tijdens de première van Pieter Konijn, waar ze ook een filmsong voor maakten. Ik kende ze voorheen niet, maar je kunt inmiddels niet meer om hen heen. De vier vrienden behaalden de 4e plek tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië met hun nummer ‘Love Me’. Hierop volgden o.a 5 eigen Nederlandstalige singles en 3 Engelstalige covers, met in totaal meer dan 10 miljoen views op YouTube. Ik begrijp wel dat ze zo razend populair zijn. Ze hebben prachtige stemmen en de liedjes zijn ontzettend leuk!

Lees ook: Pieter konijn eindelijk naar Nederland en speelt de hoofdrol in zijn eigen bioscoopfilm

Na het interview met de stemmencast en het leuke optreden, was het dan eindelijk z\over en namen we plaatst in de grote bioscoopzaal.  Het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit kon beginnen!

hoe tem je een draak 3 Univversal

HOE TEM JE EEN DRAAK 3

Op Netflix hadden we de 1e twee delen als bekeken en Olivier vond het maar wat stoer.  Ook Yvette sprak het aan, want tsja draken en vikingen. Ik kon me voorstellen dat dit meer een jongens ding zou kunnen zijn. Het verhaal is aansprekend: Het begon als onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak dat inmiddels is uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. De 1e twee films waren al een groot succes en er is maar liefst 5 jaar gewacht op de 3e film.

In dit nieuwe hoofdstuk wordt Hikkie het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. hier zijn ze voor bestemd. In de film worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en Tandloos valt voor een Hemelfeekse-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan ‘How to Train Your Dragon 3′. De Productie is hierbij in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente vanhoe tem je een draak 3 Univversal de reeks.

Trailer

Om je alvast een beeld te geven van de film hierbij de toffe trailer.

Tijdens de feestelijke première was ook de Nederlandse stemmencast aanwezig. Niemand minder dan o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniël Boissevain (Grimmel) horen we in de film terug. Ze waren stuk voor stuk ontzettend enthousiast en deze mening deel ik. De film is tof.hoe tem je een draak 3 Univversal

Voor mijn dochter en haar vriendinnetje misschien nog net iets te spannend, maar af en toe hield ik mijn handen even voor hun oogjes. Al dat vuur en gebulder van de draken was soms iets te heftig. Aan het einde van de film zag ik betraande ogen bij Olivier. Hij hield vol dat hij last had van zijn ogen, maar ik ga toch echt een traantje. Stuk voor stuk hebben ze genoten van de film!

Fource: Lopen op de maan

En aan het einde van de film werden we getrakteerd op het nummer van FOURCE.

Nieuwsgierig geworden naar HOE TEM JE EEN DRAAK 3? De film draait vanaf 12 januari 2019 in de bioscoop, in 2D en 3D. Wij vinden het een aanrader!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief