Delen vinden we super lief

Hey, ik ben Hanna, 32 jaar en (25 weken) zwanger van mijn 3ekindje. Wellicht heb je mijn eerder geschreven over het moederschap in Frankrijk al wel eens gelezen.

Begin januari kwam ik erachter dat ik zwanger was van ons 3e wondertje. Na de misselijkheid en moeheid in het begin, begon de leuke periode. Mijn buik zette veel sneller uit dan bij mijn vorige zwangerschappen en al heel snel vond ik mijn broeken niet meer lekker zitten.Tijd voor een nieuwe zwangerschapskleding uitzet.

Elastiekjestijd

Helaas had ik het grote nieuws nog niet overal verteld, dus wilde ik nog geen zwangerschapskleding aan, voordat iedereen wist dat ik zwanger was. Ik prutste dus een tijdje met elastiekjes en wijde truien. Ik had het idee dat iedereen kon zien dat ik al een buikje had, maar in werkelijkheid was er waarschijnlijk maar weinig te zien. 

Weg met die wijde truien!

Rond week 13/14, nadat ons kindje prachtig te zien was op de termijnecho, ging het nieuws de wijde wereld in. Willen sommige vrouwen zo lang mogelijk in hun gewone kleding blijven, ik wilde zo snel mogelijk over naar de comfortabele zwangerschapskleding. Op en top genieten van de zwangerschap en mijn kleine buikje laten zien! Weg met de wijde truien en krappe broeken.

De doos van zolder

Mijn man klom dus braaf op onze vliering om de doos met zwangerschapskleding te zoeken. Met een derde zwangerschap denk je al aardig wat kleding verzameld te hebben. Maar toen ik de inhoud van de bestofte doos bekeek, was ik toch enigszins teleurgesteld. Echt inspirerend was het helaas niet. Het was toch een beetje saai en gewoon niet echt meer in. 

Ook mijn man bromde wat negatiefs over de stukken die ik tevoorschijn haalde. De vorige zwangerschappen waren niet in hetzelfde seizoen en er kwam dus veel donkere, lange (winter) kleding uit de doos. Normaal draag ik wel veel basic kleding, met basic kleuren en niet al te gekke kleuren en printjes J  Maar met de lente en zomer voor de deur, had ik veel meer zin in fijne T-shirtjes, lichte kleurtjes en zelfsprintjes.

Wat zit dat lekker!

Gelukkig zat er in elk geval nog wel 1 goede zwangerschapsbroek bij en zodra ik die aanhad, wilde ik al niks anders meer aan. Wat zat dat lekker! Mijn gewone T-shirts kon ik nog wel aan, maar ik wil na mijn zwangerschap niet allemaal uitgerekte T-shirts hebben.

Ik kocht er dus snel een goede zwangerschapsbroek bij en wat fijne T-shirts.

Een nieuw setje van GeBe Maternity

Ik vond het dan ook echt super om een leuk setje uit te zoeken bij Gebe Maternity. Wie wordt er nu niet blij van een nieuwe set kleding, die direct gedragen kan worden! Aangezien mijn zwangerschapskleding uitzet niet ontzettend groot is, zal ik het ook nog eens veel dragen.

In de fijne webshop van GeBe Maternity kan je eigenlijk voor alle gelegenheden wel wat vinden. Basis stukken zoals broeken en mooie tops. Maar ook een heleboel mooie (voor nu) zomerse jurkjes. Verder ook voedingskleding, ondergoed en zwangerschapsbadkleding. Voor elke situatie is er wel iets te vinden. 

En wat leuk is aan de webshop, is dat het toch allemaal net weer wat anders is dan de ‘standaard’ websites waar je zwangerschapskleding kan kopen.

Basic zwangerschapskleding uitzet

Ik zwijmelde een tijdje bij de mooie jurkjes (inclusief buikjes J ); maar normaal draag ik ook weinig jurkjes of rokjes, ook omdat ze vaak te lang zijn voor me.

Ik koos dus –hoe kan het ook anders – voor een mooie basis set als bais in mijn zwangerschapskleding uitzet; een skinny broek en top.

Zomers blauw

Ik koos een mooie top, met driekwart mouwen, ruches (volant) die mooi boven de buik vallen in een zomers blauw kleurtje en met een grafisch printje. Daarnaast een basic zwarte skinny broek, die met werkelijk alles te combineren is.

zwangerschapskleding uitzet

De skinny zwarte broek van GeBe maternity is ook erg fijn als toevoeging in mijn zwangerschapskleding uitzet . Ik heb eerder al meerdere keren (skinny) zwangerschapsbroeken proberen te bestellen, maar de meeste waren toch te wijd, te lang, niet skinny genoeg etc. Deze zat direct perfect! Dit ga ik heel veel dragen. Met sneakers, of met hakjes of lekker met slippers.

Liefs Hanna

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 

 

 


Delen vinden we super lief