Delen vinden we super lief

vakantie kouHadden jullie het ook zo koud? We hoorden het overal en werden tig keer voor de kou gewaarschuwd; “kleed je warm aan en ga niet onnodig naar buiten met je kids”. Ik probeerde de kou zoveel mogelijk te mijden, maarja het leven gaat ook gewoon door. Hebben jullie het een beetje weten te redden?…

Maandag 26 februari

Kleine, lieve Olivier ging vandaag de hele dag naar de BSO. Het is vakantietijd, maar voor hem gaat die pet helaas niet op. Papa en mama moeten werken. Maar er stond een leuke dag voor hem in het verschiet. Daarmee werd het schuldgevoel ietwat minder

koud lief cadeautje collega luizenmoeder

Ze gingen met de BSO naar Monkey town, Tenminste, dat was de bedoeling… het bleek er tot de nok toe gevuld te zijn en moesten weer huiswaarts. Alle tafels waren vol, de arme kinderen, ze keken er zo naar uit. Toen werd er maar geschminkt en kon ik mijn mannetje als Turtle van de BSO ophalen. Superleuk, maar heb aardig moeten boenen tot ik alle make-up verwijderd had. Hij heeft er extra dag als drag-queen bijgelopen. Ik kreeg het onder zijn ogen maar niet weg

Op kantoor was het die dag hectisch met veel geregel en georganiseer. Vooral omdat ik er dinsdag niet zou zijn. En dan kom je bij je computer en vind je er een te leuke cadeautje. Wat ontzettend lief! Ik ben dol op verrassingen en ben degene die het regelt en niet die het overkomt. Dat doet me toch altijd wel wat, onwijs leuk! Een mok van Juf Ank, zwaaien maar…

Dinsdag 27 Februariweekoverzicht koud weekoverzicht koud

Deze dag is met een zwart randje omlijst. Vandaag reden we met zijn allen naar Apeldoorn om samen onze dierbare Peter, mijn schoonvader bij te zetten. Maar niet eerder voordat we relaxt en zen hadden ontbeten en genoten van elkaars aanwezigheid. Het verdriet is er dagelijks en snijdt in ons hart. Het gemis is groot. Hij had nog veel moeten meemaken, zijn kleinkinderen zien opgroeien, aan de zijde van mijn schoonmoeder moeten staan en de steun en toeverlaat moeten zijn voor zijn kinderen.

R.I.P

Rouw is niet een aantal fasen waar je door heen moet. Het zijn geen taken die je moet doen en dan is het klaar. De liefde blijft sterk en het gemis is groot. Er is geen tijdlijn die aangeeft dat als je een bepaalde tijd hebt gerouwd, dat het over is. Was het maar zo eenvoudig. De kinderen kunnen iets ontwapenends zeggen en dan stormen de tranen weer over onze wangen. Het was een heftige middag, maar fijn om samen te zijn en Peter een rustige gedenkplek te kunnen geven. Ik hoop dat hij alleen geen last zal hebben van de kou en de dennenappels die zo nu en dan naar beneden vallen..pok..pok. En ik zag ook een haan lopen. Arme Peter, hij was nooit een ochtend mens ūüėÄ

RIP lieve schoon papa.. We komen heel snel weer langs om je te vertellen over al het moois wat de kids nu weer hebben uitgespookt. Al weet ik dat je trots naar beneden zult kijken, dat voel ik…

Vandaag nemen we nogmaals afscheid van opa ✨ De crematie was deze zomer en opa Peter is al veel te lang niet meer onder ons! Hij krijgt nu een plekje in het bos, waar we samen bij stil staan✨ Mam, ik mis opa, zei Olivier (4) vanmorgen. ‚ÄúIk ook lieverd, maar opa zit altijd in ons hart‚ÄĚ Kinderen zijn in hun beleving van de dood zo onbevangen. Ze zeggen wat ze zien & voelen. Dat is zo ontwapenend, steunend en ontroerend 💙 en eerlijk, ook verdrietig Opa is wel weg, maar niet helemaal, want we kunnen nog aan hem denken. Emoties als verdrietig, boos & bang worden in dit boekje benoemd Dit boek van @woezelenpipofficial @uitgeverijleopold @dromenjageragency is hierbij een steun #rouw #verdriet #gekocht #dagliefmuisje #verlies #afscheidnemen #woezelenpip #prentenboek #lief #dood #gedicht #voorlezen #versje #woezelenpip #dood #emoties #traan #verwerken #kinderen #doodgaan #mariannebusserenronschr√∂der

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 28 februari

“Sneeuw”, mama kijk “Sneeuw” de kinderen liepen stuiterend mijn kamer binnen. Ik werd ietwat geschrokken wakker met een knie in mijn oor en een ander kindje dat aan mijn been zat te trekken. “Goedemorgen skatties” “Ga maar vast naar beneden, vast wat drinken in schenken”… ik probeerde het, maar ze trapten er niet in en gunden me geen extra 5 minuten wakker-wordt -tijd. Grrrr….winactie weekoverzicht koud

Niet erg, want er lag veel werk opgestapeld. Met een vakantieganger thuis, extra aanpoten, om mijn thuiswerk ochtend effici√ęnt in te delen. Maar daar draait deze mama haar hand niet voor om. Kids op bed zien te krijgen was ietwat lastiger, maar dan maar eerst buiten laten spelen in de kou, zodat ze me even met rust lieten. Het was alleen erg koud, waardoor ze het niet lang vol hielden. Die avond haal ik gewoon tijd in. Flexibiliteit ten top. Ik heb zelfs een wasje kunnen draaien met onze nieuwe vondst Seepje. En het rook warempel heerlijk en de kleding was schoon.

Had je onze ontdekkingen al gelezen tijdens de negenmaandenbeurs? We hebben zoveel leuks gespot.

* Grand Opening Motel One WaterloopleinMotel_One

Mijn lieftallige zus en zwager zouden die middag oppassen, de toppers. En dat terwijl ze druk zijn met veel projecten en er elke keer tijd voor vrij maken als het hen lukt. Die middag kon ik daardoor met een gerust hart naar een persevent van Motel One, georganiseerd door Cherrylab.

Het Duitse hotel keten opende haar 2e hotel in Amsterdam. Naar verwachting zullen de hotels van dit Duitse merk in 2020 rond de 80 hotels geopend te hebben. Ze kenmerken zich door de lokale details zonder de “Motel One” feeling te verliezen. Dit herken je door het design, de kleuren en de zelfde fauteuils en meubels.¬†Ik had eerder over de opening van het hotel geschreven en deze middag konden we al het moois zelf bewonderen. In onderstaande video geven we een kijkje achter de schermen.

Gerelateerde blog: Motel One opent tweede vestiging in Nederland en wel op deze plek…

* Schrikkeljaar

De mensen die op 29 februari geboren zijn, zouden zij nu op de 28e hun verjaardag vieren of toch in maart? Het schoot even door mijn hoofd. Theoretisch worden ze veel minder snel ouder, het heeft wel zijn voordelen om maar 1 keer in de 4 jaar jarig te zijn! Na het persevent werd ik thuis warm onthaalt met complete chaos. Heerlijk die drukte met overenthousiaste kinderen, zus en zwager. Mijn zus zit in de mode en had me een nieuw outfit, tas en schoenen meegenomen. De schat, enorm blij mee! Ik zal het morgen gelijk aandoen, als de kou buiten het toelaat. Een ski-jas is slimmer met de -10 van die dag! nationale complimentendag kou

Donderdag 1 maart kou

Hebben jullie bij de “Nationale complimenten dag” stilgestaan? Heb je je waardering geuit naar die dierbare collega, vriendin of buurman? Bij ons op kantoor haalde iedereen alles uit de kast dat voor hilarische taferelen zorgde¬†Gerelateerde blog: Nationale complimentendag; Als je straalt, nodig je anderen ook weer uit om te stralen!

GAST

Wij zijn dol op eten en al helemaal op culinaire hoogstandjes. Daarom werden we heel erg blij van een zeer bijzonder persbericht en uitnodiging. Noord-Brabant is in 2018 ¬†benoemd tot de¬†‚ÄėEuropese regio van de gast ronomie‚Äô¬†waardoor in de gehele regio ‘Food’ centraal staat. Samen met Agrifood Capital is de campagne “Brabant Celebrates Food” tot stand gekomen. Hier was onze gastblogger Aileen bij aanwezig en schreef er een leuke blog over:

Gerelateerde blog: GAST is officieel geopend En gastronomisch jaar gaat van start

Vrijdag 2 maart

Bijna weekend, maar niet voor ik een paar hoofdstukken heb doorgenomen voor de BHV cursus. Ik werd er al aan reminded per email. Ik moet alle testen behalen, anders mag ik a.s dinsdag niet verschijnen op de praktijkdag, oeps… snel in de weer dus. In de avond nog even doorgewerkt, maar dan wel met een glas wijn en de chillmode aan. It’s weekend!!!

winactie weekoverzicht koud winactie weekoverzicht koud

Zaterdag 3 maart

Eindelijk kon ik die ochtend naar Culemborg om mijn vriendinnetje haar zoontje Julian te bewonderen. Ik had er notabene een babyshower voor georganiseerd en gewoon nog niet de mogelijkheid gehad om naar hen toe te gaan, schande!

Gerelateerde blog: Babyshower tips voor een onvergetelijk moment, maar wat als ze het niet wil

Daar skip ik met liefde sporten voor… Je begrijpt dat de drempel om weer te gaan steeds groter wordt, aj aj aj.. Maar ach dan maar een blubberbuik, vriendschap gaat voor!kou en kraamvisite

En wat is het een dotje, spontaan verliefd op dit kereltje!! Trots op haar, wat een kei van een moeder is het. En wat zijn ze samen leuk als ouders! Heerlijk!

Zondag 4 maart

Oh en dan nog wat! Ik word serieus dagelijks benaderd door instagram en Facebook like-verkopers. Ja natuurlijk zou ik dolgraag meer fans en likes wensen, maar NEE, ik koop ze niet. Ik doe daar niet aan mee! Ik weet dat het helpt en dat het voor de buitenwereld misschien goed is, maar nee! Dan maar een kleiner aantal volgers, who cares! In ieder geval wel echte volgers!

* Carré Gelaarsde kat

Om 13:00 kon ik me melden met Olivier en Yvette bij mijn zo geliefde theater Carré. Het theater waar ik tijdens mijn studententijd jaren heb mogen werken. Waar mijn liefde voor het theater vorm heeft gekregen en waar ik bijna elke avond te vinden was. Mijn wens was om mijn kinderen met dit theater in aanraking te laten komen. Op dezelfde manier als mijn vader deed toen ik jong was en we vanuit Hardenbegr de grote reis maakten naar het spannende Amsterdam. Ik was 11-12 jaar oud denk ik toen we naar André van Duin gingen. Sweet memories en hoop dat ik dat meegeef aan mijn kinderen

Gerelateerde blog:¬†‚ÄúGelaarsde kat de musical‚ÄĚ in theater Carr√© bezoeken met mijn twee boefjes

Het was zo een lieve musical! Terecht een award winner!! In onderstaande video kun je een beetje meegenieten

Miauwww…

Die middag waren de kinderen te moe om √ľberhaupt te willen slapen. papa is daardoor de auto gaan wassen en paastakken gaan halen. Hoera de eerste tekenen van de lente! Die middag was ook de verjaardag van lieve Fleur van mamaliefste.nl en kon hier helaas dit bij zijn! Toch wil ik haar vanaf hier een hele fijne middag wensen en ik maak het heel snel goed!! Wat een week. Morgen weer zin om een nieuwe mooie week tegemoet te gaan! Staat er iets tofs bij jullie op de planning?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

#1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet
#2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen
#3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot
#4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4
#5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5
#6 Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6
#7 Een week vol avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7
#8 Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Lees je mee? Weekoverzicht #8
#9 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #8

 


Delen vinden we super lief