Delen vinden we super lief

Grijp de unieke kans om Dylan Haegens’ nieuwste film, “Superkrachten Voor Je Hoofd”, als een van de eersten te zien tijdens de grootse première bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Vanwege de overweldigende belangstelling is er nu een vierde zaal geopend, zodat nog meer fans deze bijzondere ervaring kunnen meemaken. Naast deze vier zalen voor fans, zijn er nog eens drie zalen gereserveerd voor genodigden, wat het totaal op zeven zalen brengt. De hele cast, waaronder Dylan Haegens zelf, Finn Vogels, Elise Schaap, Jeroen Spitzenberger en Bas Hoeflaak, zal aanwezig zijn om deze middag onvergetelijk te maken. Dylan zal persoonlijk elke zaal bezoeken om de gasten te verwelkomen dus bestel nu snel je Tickets

Officiële première Superkrachten Voor Je Hoofd

De officiële première van Superkrachten Voor Je Hoofd is de kans om de film als allereerste in Nederland te zien en natuurlijk om Dylan in het echt te zien. Verder zijn ook onder andere hoofdrolspeler Finn Vogels, Elise Schaap, Jeroen Spitzenberger en Bas Hoeflaak aanwezig. Bij een ticket voor een van de premièrezalen zit ook nog popcorn en een lekker drankje inbegrepen. Een perfect uitje dus voor jong en oud! Uiteraard zijn wij er ook bij, dus zien we je daar?

Première: Superkrachten voor je hoofd | 6 juli bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Superkrachten Voor Je Hoofd

Superkrachten Voor Je Hoofd

Superkrachten Voor Je Hoofd is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Wouter de Jong. Het boek legt kinderen uit hoe ze beter om kunnen gaan met hun emoties en moeilijke gebeurtenissen. In 2020 werkten Dylan en Marit mee aan de Dylan Haegens editie van het boek. Vanwege het succes van die samenwerking, besloot het drietal opnieuw de krachten te bundelen en samen met Wouters partner, Elise Schaap, bedachten ze het idee voor de film.

Elise Schaap schittert hieronder in de videoclip van ‘Superkrachten voor je hoofd: Mindgym voor kids’, het populaire boek van Wouter de Jong. De speciale editie van het boek samen met Youtube-ster Dylan Haegens volgde op deze bestseller waar de gelijknamige film op is gebasseerd! Een fantastische samenwerking dat van het scherm af spat!

Het Verhaal

“Superkrachten Voor Je Hoofd” vertelt het verhaal van Lev, een onzekere jongen met irritante ouders die veel van hem verwachten. Zijn leven neemt een wending wanneer zijn excentrieke oma op de stoep staat en hem meeneemt op een avontuur om zijn eigen ‘superkrachten’ te ontdekken. De film combineert spannende avonturen met belangrijke thema’s zoals mentale weerbaarheid, faalangst, zelfvertrouwen en positieve gedachten. De perfecte film voor mijn tiener die ook mij als moeder maar wat irritant vindt.

Een Diepere Betekenis

En de film gaat verder dan alleen het vertellen van een avonturenverhaal. Het biedt een diepgaande boodschap over moed, zelfacceptatie en het geloof in jezelf. Dankzij zijn moedige oma en de uitdagingen die ze samen overwinnen, leert Lev dat ware superkracht niet ligt in het hebben van bijzondere krachten zoals vliegen of laserogen, maar in de kracht van zijn eigen geest. De film benadrukt dat echte superkrachten voortkomen uit mentale veerkracht, het omarmen van je eigen gebreken en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Een prachtige boodschap waar ik als ouder ook vaak over na denk.

Sluit je aan bij de Première!

Beleef de magie, het avontuur en de inspirerende boodschappen van “Superkrachten Voor Je Hoofd” bij de speciale première. Haal snel je tickets en zorg dat je deze unieke ervaring niet mist! En maakt er tegelijkertijd een leuke dag in Utrecht van. Kidzcity is een aanrader, lunchen bij StayOkay, nieuwe schoenen shoppen, de Bijenkorf induiken en ook bezoeken we graag het spoorwegmuseum. We kijken nu al uit naar het weekend!

Première: Superkrachten voor je hoofd | 6 juli bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief