Delen vinden we super lief

“Mam, mag ik een steampod kopen, of misschien kun jij het voor je verjaardag vragen””!? Mijn 8 jarige dochter wist me te verrassen met haar vraag, waarschijnlijk omdat ze mij had horen praten over mijn nieuwste ontdekking! Op social media zag ik namelijk de gepatenteerde steampod voorbij komen dat me gelijk wist te intrigeren. Dit is een stoomstijltang van het merk L’oreal dat online hoge ogen scoort. De tradionele stijltangen kent je ongetwijfeld, maar dit is een nieuwe technologie dat net even wat anders werkt. Ik had er al verlekkert over zitten te praten, dat voor mijn dochter niet onopgemerkt bleef.

De L’Oréal Professionnel SteamPod is dé stoomstijltang die alles kan, geschikt voor alle haartypes en brengt tot wél 95% minder schade aan het haar! Je kunt er je haar mee steilen en bovendien prachtige krullen mee maken, hoe geweldig is dat?

Beter, sneller en gezonder

Als ik bij de kapper vandaan kom, zit mijn haar perfect. Iedere keer neem ik me dan ook voor om mezelf een stijltang of goede föhn te kopen. Deze verjaardag zet ik dan ook echt een steampod van L’Oreal op mijn verlanglijstje. Er zit een hervulbare waterreservoir in de stijltang met ingebouwde water mineralisatie systeem. Dankzij het stomen gaan de haarschubben open, wordt het haar nat gehouden en blijft het haar tot diep in de haarvezels vochtig. En mede dankzij de keramische platen wordt je haar heel veel beter beschermd dan traditionele stijltangen en droogt het niet uit. Het resultaat is een snel gezond en glanzend kapsel. Inventief of niet….

Twee keer sneller klaar

Een kind kan de was doen en aangezien je je haar nat stijlt, ben je twee keer zo snel klaar met stijlen dan op de tradionele manier. In de hectische ochtenden met drie kinderen geen overbodige luxe. Iedere schoolplein moeder wil immers fris en fruitig hun kidneren ophalen, maar heb er zelf gewoon niet veel tijd voor (over ;-D). Om je een beter beeld te geven over de steampod heb ik enkel voordelen op een rijtje gezet.

Voordelen Steampod L’Oreal

Als je jouw kleding nat strijkt, is het sneller klaar en heb je een strakker resultaat. Zo werkt de steampod ook en zul je gewoon tijd over hebben tijdens het ochtend ritueel. Naast verschillende warmtestanden, zit er ook een geïntegreerde kam op waarmee je tijdens het stijlen de klitten kunt wegkammen. Dus of je heel dun haar hebt, of een grote bos krullen, voor ieder haar heeft het de juiste temperatuur om te stijlen. En dankzij de afgeronde platen kun je zelfs van stijl haar een kapsel met krullen en golven maken, voor een speels effect. En als je meer volume wilt creëren, maak je roterende bewegingen waarbij het 360° ronddraaiende, extra lange koord meewerkende kabel ideaal is. De wavy effecten zullen er subliem uit komen te zien.

Steampod 3.0 versus Steampod 2.0?

Er zijn verschillende steampods verkrijgbaar waarbij de 3.0 versie de meest recente update heeft en een geïntegreerd waterreservoir heeft. Bij de 2.0 was een gevuld flesje genoeg voor een stijlbeurt waarbij je met de 3.0 vaker kunt stijlen en je een fantastisch resultaat met de keramieken platen zult creëren. Je hoeft niet bang te zijn dat de haarvezels zullen beschadigen aangezien je haar door het stomen beschermd worden. En of je dun, of dik haar hebt, de Steampod is geschikt voor ieder haartype door de verschillende warmte standen!

Nadelen

Het enige nadeel dat we konden vinden is de hogere prijs in vergelijking met de standaard stijltangen. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden in de portemonnee. Het resultaat is er wel echt naar en aangezien tijd ook geld is, verdien je het qua tijdwinst in no-time weer terug! Daarnaast is het aan te raden om ontkalt water in de steampod te gieten om des te langer te genieten van nieuwe aanwinst!

Tot slot

Manlief is alvast getipt op mijn grote wens en het verlangslijstje is aangevuld met enkele stijlproducten die me kunnen helpen het haar te beschermen. Denk hierbij aan de Heat protectant creme dat je op het haar aanbrengt voordat je het gaat stijlen, of de Smoothing Cream voor dik haar. Hiermee ga ik zeker weten het gewenste resultaat krijgen, love it! Voor dun haar kun je Smoothing Cream gebruiken voor het beste resultaat.

Met een Steampod ga ik er blits bijlopen als heb je uiteraard meerdere varainten. Ook Babyliss stijltangen, een Remington stijltang en mini stijltangen kunnen voor jou de match zijn. Kijk dan ook zeker voro jouw beste beste deal bij Kaufie.nl.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief