Delen vinden we super lief

Het mooie weer is eindelijk weer aangebroken, de zon begint weer fel te stralen en de zomerkriebels beginnen helemaal op te bloeien. Het is weer tijd om heerlijk buiten te genieten van het mooie weer. Dit kan je natuurlijk heerlijk doen op het terras of bij het strand of meer, maar niks beter dan een heerlijke tuin waar je, wanneer je maar wilt, optimaal kan genieten. Met bepaalde elementen als een relax tuinstoel, een hangmat, ligbed of een mooie tuintafel zorg je ervoor dat je optimaal kan genieten van de zon. We delen de meest handige tips die hiervoor zorgen. 

designverlichting, tuinverlichting, ledlamp,, tuin, lumisky, frankrijk, Franse designverlichting, interieur

Bloemen en planten

Om dat warme en zonnige gevoel in je tuin te creëren, is het ook belangrijk om een warme sfeer in de tuin te hebben. Een tuin waar alleen maar gras en stenen liggen, is namelijk niet echt aantrekkelijk om ook van te genieten. Hoe je er al snel en makkelijk voor kan zorgen dat deze warme en aantrekkelijke sfeer terugkomt, is natuurlijk met een paar mooie bloemen en planten. Het liefst zo kleurrijk en divers mogelijk. Denk bij kleurrijke bloemen bijvoorbeeld aan prachtige paarse allium bollen, de bougainvillea met z’n roze bladeren, hortensia’s en wat dacht je van een amaryllis.

designverlichting, tuinverlichting, ledlamp,, tuin, lumisky, frankrijk, Franse designverlichting, interieur

Relaxen

Niks is beter dan na een drukke werkdag heerlijk in de tuin tot rust te komen door bijvoorbeeld een boekje te lezen of juist te zonnebaden. Het is dan wel belangrijk om jezelf dit comfort ook te gunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke ligstoel, een tuintafel met mooie stoelen of een loungeset. Genoeg mogelijkheden om in je tuin te plaatsen. Door elk hoekje waar op een dagdeel zon schijnt een van deze elementen te plaatsen, zorg je dat je overal kan genieten van de zon. Wanneer je maar wil. 

Gute laune, buitenkussens, kussens, woonaccessoires, interieur

Accessoires

Accessoires zijn altijd goed om makkelijk en snel toe te voegen aan de tuin. Een kleine accessoires kan al snel voor een grote aanpassing in de tuin zorgen. Met een kleurrijk tafelkleed, wat (tuin)kussens, windlichtjes, vogelhuisjes, een buitenkleed, parasol heb je je tuin zo omgetoverd tot jouw nieuwe favoriete plekje voor de zomer. Ze geven net dat beetje extra sfeer. Zeker tijdens een schutting kopen, zorgt dit er al snel voor dat zoiets als een schutting snel wordt opgefleurd. 

bakkum, tuin, kamperen met kinderen

Avondproof

Niet alleen wanneer de zon heerlijk aan het stralen is, is het fijn om in de tuin te zitten. Ook wanneer de zon weg is, is het fijn om nog lekker te kunnen genieten van de buitenlucht en het warme weer. Het is dan ook belangrijk om de tuin ook avondproof te maken door voldoende licht toe te voegen of bijvoorbeeld een mooie overkapping waar je zelf een heater kan plaatsen. Plaats dit stukje tuin vooral op de plek waar geen zon is, zodat je overdag op elke plek in de tuin kan genieten waar de zon wel is. 

bakkum miskraam, weekend, boodschappen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief