Delen vinden we super lief

Afgelopen jaren hebben we vooral geïnvesteerd in de kinderen. Babykamers, kleren, luiers….. Je kunt je hart ophalen bij de komst van de volgende generatie. Qua inrichting in ons huis lieten we daarom de boel de boel en werd er eerst gespaard. Toch hield ik altijd wel de laatste woontrends in de gaten en verlekkerde ik me bij de fijnste woonwinkel webshops.

Dankzij kleinere woonaccessoires zoals verlichting, opbergers, textiel en klokken konden we wel ‘on-trend’ blijven en hoefde ik nooit diep in de buidel te tasten. Qua meubels is mijn verlanglijstje uitgebreid, maar stap voor stap komen we bij mijn droom inrichting, helemaal naar eigen smaak! 

Online woonwinkel

Ik volg graag interieur blogs om inspiratie op te doen, maar ook bij woonwinkel webshops houd ik van inspiratie foto’s. Het matchen van stijlen, merken en kleuren is voor mij een uitdaging en bij het zien van foto’s ben ik snel gezwicht. Momenteel ben ik into de ‘retro rotan‘ en ben ik gezwicht voor onderstaande tafel. En om de gezelligheid gelijk in huis te halen is er een keuze gemaakt voor sfeerverlichting.

Het begin van het einde want ook is er een klok, tijdschrifthouder, dienblad, sierkussens en een spiegel in het winkelmandje gesleept… oeps… Het was juist de bedoeling dat ik ging opruimen, dus ook werden er opbergers aangeschaft bij de leukste woonwinkel. De opbergmanden, lectuurmanden en speelgoedmanden zijn wel aan mij besteed met drie rondrennende kids.

De meest sfeervolle verlichting

Het begon dus allemaal met een tafel voor in de woonkamer en eindigde in een lang verlanglijstje. De online woonwinkel van Sweetlivingshop.nl zet ik dan ook graag in de spotlight. De fijnste merken en producten bijeen. Ik heb er vooral veel inspiratie opgedaan en ben geïnspireerd geraakt door fijne merken die ik voorheen niet kende. Het is een aanrader om er rond te kijken.

De populaire Sweet Living collectie 

Het voordeel van de Sweet Living Shop is het uitgebreide assortiment woondecoraties dat uit voorraad leverbaar is. Favoriet is de eerder genoemde riet/rotan collectie waaronder deze toffe rotan stoelen. Voor ons stekje op camping Bakkum een aangename aanvulling.

Sweetlivingshop.nl – Voordelig en gemakkelijk online shoppen

En mocht de tafel, stoel, of die toffe lamp toch niet helemaal bevallen, geen probleem! Je kunt de bestelling gewoon terugsturen en krijgt je geld snel geretourneerd. Aankomende weken staat het bij ons thuis in het teken van een fijne ‘make-over.’

Chill-mode

Met een compleet gezin, gaan we meer focus leggen op ons interieur. Er komt budget vrij waardoor we ons kunnen oriënteren op een fijne make-over waarbij mijn favoriete woonwinkel inde gaten wordt gehouden.. Wordt vervolgd..

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief