Delen vinden we super lief

Ik weet niet hoe het met jullie kids zit maar onze peuter hoeft hier geen seconde over na te denken. Koekjes, chipjes en snoepjes kunnen wat haar betreft altijd. De Kleine keuken helpt ons een handje. Wel een koekje, maar dan zonder rommel. Goede pure ingrediënten zodat de kleine lekker kan snoepen, maar dan wel verantwoord. Niet alleen koekjes maar ook chipjes en chocopasta. En nog veel meer. Allemaal lekker en gezond.

Klein dilemma

Gisteren vroeg ik aan mijn dochter of ze pannenkoeken wilde eten. Dat wilde ze wel! “Want pannenkoeken zijn mijn ‘lievelings'” riep ze vrolijk. Daarna kwam ik met een ander voorstel: broccoli met kip. Mijn man vond het een beetje een overbodige vraag want wie wil er nou broccoli als er net pannenkoeken zijn beloofd? Hetzelfde geldt voor koekjes en chipjes. Zodra ze ergens chipjes ziet staan roept ze “mam, ik heb honger“. En ik snap het wel. Koekjes en chipjes zijn gewoon heel lekker, maar een goede salade ook. Daar is mijn dochter het nog niet echt mee eens. Er is hoop! Ze is geen fan van de warme maaltijd maar neemt graag een hap uit een rode paprika.

Gezond snacken

de kleine keuken

Wie wil er nou niet dat zijn kind gezond en energiek opgroeit? Dat is precies de droom van ‘De Kleine Keuken’. Maar ja… Ga je nou voor die appel of voor dat koekje? Soms is het een klein feestje, omdat we bij opa en oma op bezoek zijn, omdat de hond jarig is of gewoon omdat het dinsdagmiddag is. Ga je dan voor gezond of toch wat minder?….. Voor de kleine dilemma’s heeft De Kleine Keuken een oplossing. Heel veel lekkers met veel minder zout, vet en suiker. Weg met al die kunstmatige toevoegingen maar natuurlijke, biologische ingrediënten. Fijn toch als de kleintjes lekker kunnen smullen zonder aan die mierzoete smaken te wennen.

De Kleine Keuken heeft meer…

De koekjes en chipjes zijn gemaakt om kindjes vanaf 3 jaar te verwennen. De allerkleinsten kunnen ook heel wat af snoepen bij De Kleine Keuken. Lekkere zachte koekjes of een doosje abrikoosjes. De babylijn is groot, lekker, gezond en zo puur mogelijk. De kleine kan de dag beginnen met oerpap. Een echte Hollandse boterham met mango pompoenspread voor de lunch. En een lekker biologisch stamppotje voor het diner. Makkelijk en gezond. En moet de kleine na al dat eten in bad omdat de pindakaas tot achter de oren zit? Dan is er ook nog De Kleine Badkamer voor een schone baby.

Ik ken het ergens van…

Dat kan kloppen want je vindt de producten van de Kleine Keuken gewoon in de supermarkt. Ik was al bekend met hun spreads voor op de boterham. Maar tegenwoordig gooi ik ook hun chipjes en koekjes in mijn winkelwagentje.

Winactie

In samenwerking met de Kleine Keuken mogen we maar liefst 5 te gek gave en bovendien gezonde goodiebags weggeven in een linnen tas waar je blij van wordt! Je zult worden verblijd met chocokoeko’s, Superhelden, Surfers en Teckels.

Meedoen is eenvoudig! Geef in een reactie aan waar je de Kleine Keuken van kent, of waar je het voor het eerst ontdekt hebt, of misschien nog nooit ervaren hebt. Onder alle reacties onder deze blog, of op Facebook verloten wij de 5 fijne pakketten! Uiteraard like je de Kleine Keuken & Olivette Facebookpagina al ;-)!

De 5 winnaars maken we zondag 27 oktober bekend en ontvangen een persoonlijk berichtje!! Succes!

In de Goodybags zitten de volledige verpakkingen! Ideaal voor in de broodtrommel, of als gezonde snack!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief