Delen vinden we super lief

Het wordt kouder, natter en grauwer! En hoezeer ik mezelf voorhield dat ik geen winterjas nodig had, kom ik daar toch echt op terug. Afgelopen jaren voldeed een wollen dames winterjas, maar nu ik toch meer uit mijn comfortabele auto stap en met de fiets naar mijn nieuwe werkplek ga, hoogtijd voor een warm ‘dekbed’, alias, regen en winter proof winterjas. Mijn collega had een warme airforce jas gekocht en daar liep ik ook wel warm voor!

De jassentrends volg ik ieder jaar trouw via de nieuwsbrief van de Bijenkorf. Dit is mijn geheime wapen om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties van topmerken en de nieuwste trends op het gebied van mode, cosmetica, wonen en lifestyle.

On trend

Deze dames regenjas heb ik dit voorjaar
geshopt bij de Bijenkorf

Als blogger en liefhebber van trends en fashion niet geheel onbelangrijk om de ontwikkelingen en lanceringen op de voet te volgen. En als het magazine van het fijne warenhuis op de deurmat ploft, kijk ik verlekkerd wat het nieuwe seizoenen gaat brengen op het gebied van winterjassen, schoenen en fijne merken voor mijzelf en de kiddo’s. Die man van me heeft een dermate specifiek smaak dat ik dat lekker aan hemzelf overlaat!

Klaar voor de winter met een warme winterjas!
Zouden we dit jaar überhaupt sneeuw zien?

Stijlvol Bijenkorf

Al zo’n 150 jaar is mode het kloppend hart van de Bijenkorf en bezoek ik heel graag de vestiging in Amstelveen, of aan de Dam in Amsterdam. Ieder jaar maak ik er wel een traditie van om er mijn winterjas te shoppen. Afgelopen jaar was ik bij de lancering van de RTS collectie in de bijenkorf Utrecht en toen werd ik verliefd op de Tommy Hilfiger mantel waar ik nog steeds heel veel plezier van heb, Ook dit jaar kijk ik uit naar het spotten van mijn 2020 favoriet en heb ik een shop middag gepland op mijn laatste vrije dag van dit jaar. Online heb ik al wel wat voorwerk verricht, maar een winterjas shoppen is met het passen toch ook wel echt heel fijn!

De keuze is reuze als je online gaat shoppen bij de bijenkorf

Winterjassen shoppen

Een goede, warme winterjas is onmisbaar en bij de Bijenkorf is het voor mij ideaal shoppen. De legio aan diverse merken en modellen maakt het mij gemakkelijk en dat alles onder 1 dak. Zo ben ik tig jaar geleden gezwicht voor een Benetton jas, het jaar erna werd ik smoorverliefd op een Mango jas en afgelopen jaar werd het Tommy Hilfigger. En dit jaar heb ik het lastiger dan ooit aangezien ik mooi, comfortabel en praktisch wil combineren.

Voor zowel het Nederlandse winterweer en ook Zweedse temperaturen slaag je bij de Bijenkorf om weer en wind te trotseren. Met deze MANGO jas gaat dat uiteraard niet lukken.

Ik zal maandelijks naar Zweden reizen en dus is warmte een groot goed. Dus tsja ga ik voor de Teddy jassen, pufferjackets, gewatteerde jassen of toch een parka. De Arma en Mont clair jassen zijn toch we echt beeldschoon, maar dat wordt eerst sparen. Dit jaar wordt het een prachtige functionele winterjas met een stijlvol ontwerp. Praktisch kan immers ook echt beeldschoon zijn! Ik beloof dat ik de nieuwe winterjas snel zal delen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief