Delen vinden we super lief

Wat een regen buiten! Gelukkig zitten wij lekker warm binnen. Stiekem vind ik dat heerlijk. Geef mij maar de winter! Wat is er fijner dan vanuit de gure buitenlucht een lekker warm huis in te stappen? Happy to B inside! Mijn hardloopschoenen blijven eenzaam in de kast vandaag. Alle plannen worden omgegooid want we maken er een binnen feestje van. Vandaag gaat alles relaxt! Wasbeertjesonesie aan en Cozy sloffen van Bergstein.

onesie sloffen

Warme sloffen en nog warmere chocomelk

Wat heb je nodig voor een “Happy to B inside” party voor mijn meisje en mij? Nou eigenlijk helemaal niet zo veel. Ik duik zelf in mijn capuchonvest, mijn veel te grote relaxbroek (wat eigenlijk een trainingsbroek van mijn broer is). Mijn meisje gaat voor haar onesie en suikerspin roze slofjes. Als het maar lekker zit! Verder wat lekkers om te snoepen en een net wat feestelijker drankje dan een glas melk voor ons melkmonster. Chocomelk leek me een goede keuze maar dat is vervangen door Fristi. Dat past dan wel weer leuk bij die roze sloffen.

Sloffen voor jong en oud

binside

Vorig jaar heb ik sloffen gekocht voor voor ons meisje. Twee beertjes aan haar voetjes. Na één keer dragen wilde ze, ze niet meer aan want er bleven pluisjes hangen aan haar sokken en voeten. Ondertussen liggen ze op zolder te wachten of haar zusje het over een paas jaar wel iets vindt. Dus dit keer maar wat meer kwaliteit voor mevrouw. Het zijn roze Cozy slofjes van Bergstein geworden. Je weet wel, van die leuke gekleurde regenlaarsjes. Net als de Berstein laarzen zijn de sloffen in alle kleuren van de regenboog maar ook in alle maten te krijgen. Dus mama kan lekker meedoen met de sloffen in maat 39. Ik ga binnenkort ook even kijken bij één van de verkooppunten.

Relaxt met een dansje op z’n tijd

De nieuwe slofjes van mijn meisje zijn goedgekeurd. Geen pluisjes maar een heerlijk slofje van zuiver scheerwol. En dankzij de latex zoon kunnen we ellenlang rondjes draaien zonder uit te glijden. Want een dagje binnen gaat bij ons niet voorbij zonder een klein dansje op zijn tijd. Natuurlijk gaan we op een relaxtdag ook een mooie familiefilm kijken.

In ons geval wordt het waarschijnlijk de groene goeierd: Shrek. En bij een dagje binnen, moeten we natuurlijk ook verkleden. De oudste verandert langzaam in Elza en haar kleine zus krijgt een warm kangoeroepakje aan.

Voor het slapen gaan

schoentje zetten sloffen

Ons “Happy to B” inside dagje eindigen we met een gezellig vuurtje. Wel op veilige afstand voor de kleintjes natuurlijk. Dan eindelijk die kop warme choco en als absolute hoogtepunt mogen we vandaag ook ons schoentje zetten. De oudste heeft een appeltje klaargelegd voor het paard maar binnen vijf minuten heeft haar kleine zus de appel met klophuis en al opgegeten. Er is alleen nog maar een steeltje over. Gelukkig hebben we nog wortels in huis. Nog even en dan wisselen we de sinterklaasliedjes in voor kerstmuziek en de schoentjes voor een mooie boom. Ik denk dat ik tegen die tijd kies voor Kerstrode Cozy sloffen. Oh wat hou ik toch van december!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief