Delen vinden we super lief

Afgelopen week kwamen we terug uit het zonnige Spanje. We gingen met 30 graden de lucht in. Bij de landing was de temperatuur gehalveerd en konden we over de plassen springen. De zomerjurkjes kunnen richting de zolder. Onze peuter wil nog in haar dunne zomerjas naar buiten, maar haar winterjas hangt al aan de kapstok. Voor de jongste hebben we, om de kou te ontzien, een spiksplinternieuwe Dooky voetenzak in huis. We zijn klaar voor de koudere temperaturen!

Van liggen naar zitten

Ons meisje is ondertussen ruim een half jaar oud. Naast slapen heeft ze een nieuwe hobby’s: rondkijken, tijgeren en schaterlachen met haar zus. De kap van de kinderwagen heeft ze ondertussen wel gezien. De wagen is aan verandering toe. Van standje babywieg naar babystoel. Wat is dat snel gegaan! Met de herfst en de winter in zicht, hoort daar natuurlijk ook een lekkere warme voetenzak bij.

Shinen in die wagen

Zoals we van Dooky gewend zijn, is er keuze uit verschillende neutrale designs. Wel zo handig. Het is altijd goed te combineren en lekker gender neutraal. Fijn voor als je het later nog eens wil hergebruiken. Wij hebben gekozen voor ‘knitted stars‘. Een stijlvolle, stevige, grijze stof met sterren. Hij past prima bij onze grijze kinderwagen.

En het blijft mooi aangezien hij gewassen mag worden. Dat is dan ook weer reuze handig voor haar andere nieuwe favoriete bezigheid: eten. Dat doet ze als de beste en dat is goed terug te zien aan haar kleertjes. De voetenzak draaien we gewoon een rondje mee in de wasmachine. Ideaal!

Lekker warm ingepakt

De allerbelangrijkste taak is natuurlijk om onze kleine uk lekker (veilig) warm te houden. Ik blijf zelf nog wel warm door stevig achter die wagen te stappen. Mijn meisje wordt vooruit geduwd. Daar kan je het aardig koud van krijgen. Gelukkig doet Dooky zijn werk goed. De voetenzak is heerlijk ‘teddybeertjeszacht‘ van binnen. De fleece voering ziet er uit alsof het heerlijk zit. Mocht er nou toch een verdwaald herfstzonnetje tevoorschijn komen, dan kun je heel makkelijk de hele voorkant er af ritsen. Zo voorkom je dat het een klein broeikastje wordt. Ook praktisch om alle restjes brood, liga en rijstwafel uit de zak te kloppen.

Op stap met de Dooky voetenzak

Vandaag gingen we voor het eerst op stap met de voetenzak. Je schuift hem heel makkelijk over de kinderwagen. Hij past op iedere wagen met een 3- of 5-punts gordel. Ik was maar al te blij dat ik mijn meisje goed warm kon houden, want ze was snotverkouden. Gelukkig is hij ook wind- en waterdicht want er hangt regen in de lucht. We hebben heerlijk paddenstoelen gezocht in het bos. Iedereen lekker warm ingepakt. Er zijn heel veel kabouterhuisjes gespot en we hebben het droog gehouden.

Ik ben heel blij met de Dooky voetenzak. Hij is praktisch en vooral ook heel erg mooi. De kwaliteit straalt er van af. Hij is lekker warm, past op iedere kinderwagen en blijft goed zitten. Je hebt een small en large versie. Wij hebben de grote, voor kindjes van 6 maanden tot drie jaar. Onze baby is echt ineens weer een klein ukkie in de grote zak en haar zus van drie jaar oud heeft hem ook even uitgeprobeerd. 🙂 Wij kunnen voorlopig vooruit. Kom maar op met die winter!

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief