Delen vinden we super lief

Al op jonge leeftijd zijn kinderen en vooral meisje bezig met hun lichaam en uiterlijk. Je ontdekt al jong dat er verschillende maten, huidskleuren en stijlen zijn. Het nieuws dat het kindermerk Barbie® de Fashionistas® collectie introduceert, doet me dan ook veel deugd.

Dikke billen

In totaal zijn er nu 4 lichaamsvormen: standaard, lang, klein en poppen met ronde vormen. Daarnaast hebben ze ook verschillende huidskleuren, haarstijlen en outfits. De keuze is reuze en ik denk dat echt iedereen wel een gelijkenis kan vinden met één van de poppen. Dat kan haast niet anders met de uitgebreide collectie bestaande uit 4 lichaamstypen, 7 huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en ontelbaar veel on-trend mode-items en accessoires.

wereldmeisjesdag dream gap barbie mattel

You can be everything

You can be anything’, is wat Barbie® graag aan alle meisjes ter wereld wil overbrengen.“Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben jonge meisjes en ouders een bredere kijk op schoonheid te geven”, aldus Evelyn Mazzocco, Senior Vice President en Global General Manager Barbie®.

Dat zijn woorden waar ik als moeder van een kleine meid blij mee ben. dat is immers ook wat we onze kindjes mee willen geven. Ze zijn uniek in hun soort en kunnen alles worden.

The Evolution of Barbie® Video

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief