Delen vinden we super lief

rugtas, rugzak, school rugzak, hockey, AMHC, sportclub, hockey apeldoorn, hockeyclub, apeldoorn, ordenbos, sportclubje

Wanneer je kind voor het eerst naar school gaat, is het belangrijk dat je ze voorbereid met alle benodigde spullen. Een stevige lunchbox en een waterfles zijn essentieel. Daarnaast is het belangrijk om een schooltas jongen van goede kwaliteit te kopen. Een rugzak biedt voldoende opbergruimte terwijl je kind zijn of haar eigen spullen zonder inspanning kan dragen. Hoewel sommige ouders de voorkeur geven aan schooltassen met wielen, is het over het algemeen het beste voor kinderen om de trap op te kunnen lopen zonder een grote tas met wielen erop te hoeven dragen.

Rugzakken die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, zijn bij verschillende online retailers en in winkels verkrijgbaar. Ze zijn echter meestal duurder dan gewone rugzakken, omdat ze speciaal zijn gemaakt voor kinderen die extra ruimte in hun tassen nodig hebben vanwege omvangrijke materialen die ze moeten dragen.

Schooltas, rugtas, kwaliteit, Case logic, back to school

Waterfles

Schooltas, rugtas, kwaliteit, Soda stream, Case logic, back to school

Water is het belangrijkste wat je nodig hebt in je lichaam. Het helpt je gehydrateerd te blijven en het is ook essentieel voor het behoud van een gezond lichaam. Geef ze een flesje water mee dat ze makkelijk in hun schooltas kunnen stoppen.

Lunchbox

Lunchboxen zijn een onmisbaar item in de schooltas van je kind. Als je de lunch inpakt, wil je er zeker van zijn dat je kind het gemakkelijk kan dragen en dat het al zijn eten kan vasthouden. Een duurzame en gemakkelijk mee te nemen lunchbox houdt het eten de hele dag vers en koel. Zoek er dus een met een stevige handgreep of riem. Zo voorkom je dat de lunchbox opengaat als er met de tas wordt gegooid.

Schooltas, rugtas, kwaliteit, Case logic, back to school

Briefpapier

Vervolgens moet je een notitieboekje aanschaffen. Het is slim om er een te kopen voor ieder vak. Op deze manier kan je kind gemakkelijk aantekeningen maken. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat het notitieboekje niet te vol staat met andere dingen zoals quotes en plaatjes, zodat je kind er gemakkelijk in kan schrijven. Daarnaast heb je pennen en potloden nodig om alles op te schrijven. Potloden zijn essentieel om dingen tijdens de les te noteren.

Een kleine EHBO-doos

Een kleine EHBO-doos is een must-have voor de schooltas van je kind. Op deze manier hebben ze de nodige benodigdheden bij de hand als ze op school gewond raken en snel moet worden behandeld. Je kunt er bijvoorbeeld een aantal pleisters en desinfectiemiddel in doen.

Schooltas, rugtas, kwaliteit, Case logic, back to school

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief