Delen vinden we super lief

Raamstickers zijn ideaal voor winkeliers of restaurants om informatie mee af te beelden, of als decoratie. Ook als particulier kun je eenvoudig en snel een leuke sticker bestellen om op je raam te plakken. Als versiering bij een verjaardag, sinterklaas, koningsdag of andere feestdagen versieren we er vaak de ramen mee. Het staat zo gezellig! Ook kun je een raamsticker gebruiken om inkijk tegen te gaan, zoals bijvoorbeeld bij ons op de camping bij het vakantiehuisje. Je kunt kant-en-klaar plakplastic kopen, maar des te leuker om het te personaliseren.

Voor ons vakantiehuisje leek het me origineel om de naam Chalet Olivette te laten zien met het huisnummer en onze url. Het resultaat is echt top en als vakantiegangers ons huisje passeren zeggen ze er vaak iets leuks over. Daarnaast was ik op zoek naar gepersonaliseerde wijnglazen en producten met eigen tekst en logo. Tsja als je zo’n catchy naam hebt, mag het van mij overal op prijken!

Gepersonaliseerde rode en witte wijnglazen

Bij Bulbby bestel ik graag gepersonaliseerde items. Je ziet het vaker bij me terug komen aangezien de kwaliteit perfect is, de afwerking netjes en de prijs in balans. We kochten er de eerste rugzakjes voor onze schoolgaande kindjes en ook gepersonaliseerde truien werden er besteld. Je begrijpt dat als je iets op de wishlist hebt staan dat je dan al snel weer bij dezelfde partij uitkomt. De sticker voor het raam smaakte naar meer.

Merk: Royal Leerdam | Inhoud : 54 cl | hoogwaardige lasergravure | Vaatwasserbestendig

Nieuwsgierig als ik was keek ik rond tussen de woonaccessoires en zag dat je ook je eigen naam op rode en witte wijnglazen kan zetten. De glazen zijn van kwalitatief glas en ideaal tijdens het dineren, om het weekend mee te vieren of om te proosten tijdens speciale gelegenheden met vrienden en familie. De glazen zijn van het merk Royal Leerdam (L’Esprit collectie) en zijn vaatwasserbestendig.

Doordat je de glazen kunt personaliseren met naam of initialen maak je het persoonlijk en uniek. Dit zijn hele leuke cadeautjes om te geven maar al helemaal om in ontvangst te nemen. Voor in ons huisje een leuke manier om te proosten op deze fijne plek! Het is bij Bulbby zowieso heel gemakkelijk om zelf producten te designen voor een speciale gelegenheid of een speciaal persoon. Je tikt de gewenste tekst in en hun design tool vult het in. Je kunt ook nog wat doeken met designs, wel zo handig want ik vond echt alles mooi voor ons vakantiehuisje.

Een aanrader dus als je op zoek bent naar een tof cadeau, of om jezelf mee te verwennen! Proost!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief