Delen vinden we super lief

Een favoriete bezigheid is toch wel het inrichten en sfeervol maken van onze tuin met bijzondere tuinaccessoires. Tijdens de verhuizing was de tuin de aangewezen plek om rust te vinden en om tot laat in de zomeravonden te mijmeren over de fijne veranderingen. Met name in ons nieuwe huis kan ik mijn hart ophalen bij de vele zithoekjes.

Gute laune, buitenkussens, kussens, woonaccessoires, interieur

Bovenstaande tuinset was al vroeg besteld en werd als eerste mee verhuisd naar onze nieuwe tuin zodat we in ons ‘nieuwe thuis’ gelijk het vakantiegevoel konden ervaren.

Tijdens het verhuizen pendelde ik vaak tussen Amsterdam en Apeldoorn waardoor ik mezelf heb getrakteerd op tuinaccessoires van Kees Smit Tuinmeubelen, dé tuinspecialist met die grote showroom langs de A1 dat je echt niet kunt missen. Hier wilde ik altijd al een keertje binnen kijken en nu had ik een excuus.

Dankzij mijn passie voor het buitenleven en liefde voor mooie materialen en merken, was dit de beste plek om ons te verlekkeren aan de mooiste tuinsets, tuinkussens en outdoorproducten.

Kees Smit Tuinmeubelen aan de A1 gelegen

Sfeervolle tuin accessoires

Al in het vroege voorjaar brengen we veel vrije tijd door in de tuin. In Diemen zorgde ik er graag voor om onze mini tuin tiptop in orde te maken en sfeervol in te richten. Ieder voorjaar werden de tuinmeubelen zo snel mogelijk uit de berging gehaald, de barbecue naar buiten gereden en de parasol opgezet. Met tuinaccessoires wordt het geheel aangekleed. Met vrolijke plantenbakken, solarlichtjes in de tuin en veel kaarsen is er al snel een goed begin gemaakt. Ook kun je kiezen voor tuinschilderijen en spiegels om te spelen met design.

tuin accessoires, tuin, achtertuin, hermitage, overlijdensrisicoverzekering, overlijden, verzekeren
Plantenbakken, een dienblad op tafel met theelichthouders er op, een boombank, teak houten vogeltjes, of solarverlichting. Met de juiste tuinaccessoires maak je van jouw tuin een paleis

De vele vogels in de tuin verwennen we met een vogelbad, voedersilo en eigen getimmerde vogelhuisjes. Met wat extra tuindecoratie maak je het verschil. Toch kies ik in deze tuin voor ‘less is more’. De tuin in Apeldoorn is prachtig aangelegd dat de tuin weinig nodig heeft. Het belangrijkste vind ik fijne zitplekken waar we vrienden ontmoeten en veel samen zijn. Het zijn vaak de kleine dingen die voor een finishing touch zorgen. Met name de gaslantaarns van Kees Smit Tuinmeubelen zorgden voormij de wow bij ons in de tuin. Naast de vaste verlichting is het een sfeervolle warmtemaker.

Wishlist

Met een grote tuin valt er nog heel veel te wensen. Des te leuk om stapje voor stapje onze droomtuin te realiseren. Dit is de plek waar we heel veel kinderfeestjes zullen organiseren, familie en vrienden zullen ontvangen. Er wordt nu hard gespaard voor een kliko ombouw en twee ligbedden op het zonneterras. Ook is een opbergbox een erg functioneel artikel voor je tuin of terras. Aan het einde van een dag zijn er veel spullen die we veilig opruimen, zoals de kussens.

Door de Zon, wind en regen kunnen kussens verkleuren waardoor een opbergbox voor ons een must have is. Deze box is overigens ook ideaal voor allerlei tuingereedschap, speelgoed en waarmee ik onze cosi gashaarden bescherm tegen weer en wind. In het najaar kan Kees Smit Tuinmeubelen dan ook zeker weer een bezoek van ons verwachten.

tuin ,vogels, gras, vogels lokken, tuin, vogelkenner

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief