Delen vinden we super lief

Nature Skins Cosmetics is dé salon voor groene en schone cosmetica in hartje Amsterdam! Voor echte me-time is dit de aangewezen plek om een heerlijke behandeling te ondergaan in een oase van rust. Het is een onontdekte parel waar we nog veel van zullen horen! De lijfspreuk die ze in de salon voeren: “als je het niet kunt eten, smeer het dan ook niet op je huid!” In Amsterdam openen er veel nieuwe winkels, koffie tentjes, restaurants en cafés. Maar deze bijzondere aanwinst voor de stad vond ik wel heel interessant en ging daarom graag op ontdekkingstocht! ‘Me-time’ van hoge kwaliteit!

Nature Skins Cosmetics

Nature Skins is een luxe salon dat recent is geopend. Allereerst ben ik dol op nieuwe vondsten en als het mijn welzijn bevordert word ik extra blij en nieuwsgierig. Via de webshop was een afspraak snel gemaakt en kon ik op zaterdagochtend plaatsnemen in de stoel van Nature Skins. (Ook ideaal, ze zijn ook vele avonden geopend) Die middag hadden we de premiere van Kruimeltje waardoor ik extra blij werd dat mijn gelaat een oppepper zou krijgen. In overleg met eigenaresse en schoonheidsspecialiste Charlotte kozen we voor de huid gymnastiek! Dat klinkt spannend en ik onderging het maar wat graag! Zo sport ik ook nog indirect op deze zaterdagochtend. Na een uitgebreide reiniging, masker en een rits aan heerlijk ruikende natuurproducten, werd mijn gezicht gemasseerd op zo’n fijne manier dat ik echt even kon wegdromen. Wat is deze behandeling hemels!

Groen en Schoon

Bij Nature skins maakte ik kennis met de effecten van groene en schone cosmetica. De producten maken zichtbaar een verschil voor de huid. Ze gebruiken in de salon overigens enkel vegan producten die dus niet op ­dieren zijn getest. Waar ik nooit bij stil stond, is dat in de meeste producten nare ingrediënten zitten die niets doen voor je huid. Je krijgt letterlijk een laagje olie over je huid, waardoor de huid uitdroogt. Er kan niets opgenomen, of uitgestoten worden door je huid. Bij natuurlijke producten kunnen de werkzame stoffen echt hun best doen en zichtbaar resultaat boeken!

Ik kom er als snel achter dat ze in deze salon zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl. Zo zijn alle aanwezige producten vrij van pesticiden, ­alcohol, parabenen, siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen, of andere toegevoegde ­stoffen. Duurzaamheid speelt ook bij ons thuis een steeds grotere rol en daar probeer ik bewust mee om te gaan. Op het gebied van persoonlijke verzorging is dit dan ook een grote toegevoegde waarde.

Welzijn voorop

Eigenaresse Charlotte vertelt me dat ze in haar salon continue bezig is met het algemene welzijn en bescherming van het milieu. Daarom worden ze aangetrokken door biologisch gecertifieerde en schone producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. Ze willen echt de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier. Haar gedrevenheid is bijzonder! En de behandeling is 100% voor herhaling vatbaar! Geen moment liet Laura me alleen en had oog voor mijn specifieke wensen en aandachtspunten. Elke crème, masker en peeling voelde zo fijn aan! En met de huidgymnastiek voelde ik me echt tien jaar jonger!

Me time

Zo nu en dan is het fijn om me-time in te plannen. En keer op keer denk ik naderhand “dit moet ik vaker doen! Het nummer van NatureSkins staat onder speed dial! En zoals Laura, mijn schoonheidsspecialiste ook vertelde ‘1 keer in de 6 weken een gezichtsbehandeling is ideaal voor je huid’ l! Haar tip om gelijk een vervolg afspraak te plannen, is ideaal! “Dan claim je je eigen me-time in vaak overvolle agenda’s van jonge gezinnen!” En ze heeft gelijk! Als een afspraak staat, net als bij de kapper, heb je iets om naar uit te kijken! Want voor je door hebt, zijn er weer maanden aan me voorbij gegaan!

Alle producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, kunnen je trouwens ook in de winkel, of online kopen. Ook kun je bij Nature Skins terecht voor facials, deep tissue-massages, huidgymnastiek, manicures en pedicures met uiteraard nagellak, zonder niet-natuurlijke stoffen. Ik kom weer heel graag terug en help hen de volgende boodschap graag verspreiden: Nature skins staat voor “Nothing but all natural ingredients”!

Bezoekadres
Rozengracht 72H
1016 NE Amsterdam

Tel: 020 6276732
E-mail: info@natureskins.nl

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief