Delen vinden we super lief

voedingskleding

Wat heb ik genoten van mijn zwangerschap! Ik had zo goed als geen zwangerschapsklachten en was volop aan het genieten van mijn groeiende buik. Mijn buik mocht gezien worden! Zodra mijn broeken begonnen te knellen, heb ik mijn zwangerschapskleding weer tevoorschijn getoverd. En een beetje aangevuld met de trendy kleding van GeBe Maternity. Zwangerschapskleding en tegen het eind van mijn zwangerschap vooral voedingskleding, voor tijdens en na mijn zwangerschap.

Hippe zwangerschapskleding

Op een paar lange shirts en vesten na, heb ik vanaf maand drie of vier mijn garderobe omgeruild voor een zwangerschapsgarderobe. Kleding speciaal gemaakt voor de zwangere vrouw, vind ik echt prettiger zitten om mijn nieuwe, tijdelijke figuur. Heerlijk vind ik zo’n comfortabele buikband aan mijn jeans. Daarnaast staat het super. Begin januari had ik een nieuwjaarsgala. Ik probeerde een leuk jurkje wat ik vorig jaar gekocht had. Het paste wel, maar erg flatteus was het niet. Een mooi positiejurkje is speciaal gemaakt op het lichaam van de zwangere vrouw en dat kan je zien. Zo kan je de hele zwangerschap stijlvol voor de dag komen.

Een goed begin

gebe maternity positiekelding

Ik heb dit keer de “elastiekjes fase” overgeslagen en ben direct voor comfort en modieus gegaan. Al vroeg in mijn zwangerschap heb ik nieuwe kleding gekocht. Op deze manier kon ik zo vaak mogelijk van mijn nieuwe items genieten. Ondertussen heb ik een leuke zwangerschapscollectie bij elkaar geshopt. Mijn nieuwe kleding komt met name van GeBe Maternity. Een modieus merk met stijlvolle kleding waar je terecht kunt voor zowel een zakelijk outfit maar ook voor als je naar een feestje wil of op zoek bent naar een goede jeans.

Er stralend uitzien tot de laatste weekjes

voedingskleding

Mijn zwangerschapsitems heb ik maximaal en met veel plezier gedragen. Toch is het tegen het eind van je zwangerschap super om je mooie buik in een nieuw jurkje te steken. Ik genoot van mijn buik. Juist aan het eind van de zwangerschap vond ik mijn zwangere buik het allermooist en wilde er graag mee pronken.

Daarnaast had ik nog twee verjaardagen in mijn negende maand. Tijd voor wat nieuws. Onze oudste dochter is zo lang mogelijk blijven zitten dus ben ik bijna 42 weken zwanger geweest. Ook dit keer ging ik uit van een langere zwangerschap dat gemiddeld. Super blij was ik met mijn nieuwe GeBe jurkje. Wat minder winters dan de rest. Zo kon ik stijlvol richting (en voorbij) mijn due date gaan. Heerlijk want ik had na één zonnig weekend de zomer al in mijn hoofd.

Relaxt en fashionable voeden

voedingskleding

Mijn nieuwe jurkje is niet alleen leuk voor tijdens mijn zwangerschap, maar ook nog eens handig voor daarna. Ik heb bewust gekozen voor voedingskleding. Het jurkje staat super met een dikke buik maar ook als die is verdwenen. Handig om relaxt je baby te voeden. Er zit een opening verstopt zodat je zonder veel moeite je kleintje de borst kunt geven.

Voedingskleding

Vanmiddag heb ik mijn zwangerschapskleding uitgezocht. Voedingskleding blijft het komende half jaar nog in mijn kast hangen. Van de week had ik een ‘gewone’ trui aangetrokken. Het is niet echt relaxt voeden met een trui in je nek. Laat staan dat het er ook nog goed uit ziet. Voedingskleding maakt het allemaal een stuk makkelijker en charmanter.

Nieuwe collectie

Mijn jurkje werd afgeleverd met daarbij een folder met de nieuwe zomercollectie van GeBe. Wat een prachtige zomerjurkjes! Lang, kort, bloemetjes, streepjes, effen of toch liever een jumpsuit? Bijna jammer dat ik geen zwangerschapskleding meer nodig heb. Wie weet misschien voor een volgende keer? Ik zit ontzettend op een roze wolk misschien dat manlief toch nog voor nummer drie wil gaan.

Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!


Delen vinden we super lief