Delen vinden we super lief

I Wanna Dance: The Whitney Houston film is een liefdesbrief aan deze icoon

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston die afgelopen 20 december feestelijk in Premiere ging. Uit de reacties uit onderstaande aftermovie weet je dan ook gelijk dat dit een must-see is! Naomi Ackie schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. Wie kent haar muziek niet waar we vandaagdedag nog steeds van kunnen genieten. Het was een inspirerende vrouw die helaas te vroeg is gestorven. Over haar einde werd niet al te veel uitgeweid, het ging echt over de tragedie van haar bekendheid en roem. De film is dan ook een mooi eerbetoon aan zo’n grootheid.

Deze iconische film is geregisseerd door Kasi Lemmons naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCart en neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston. Een pracht van een film waar we 3*2 kaarten voor mogen weggeven!

Trailer van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

Bovenstaande trailer brengt me terug in de tijd en laat zien dat deze film een absolute must-see is. En krijg je niet genoeg van zoveel moois, bekijk dan zeker onderstaande feauturette.

THE UPSIDE DOWN x WHITNEY HOUSTON

Op 20 december jl., voorafgaand aan de speciale vertoning, was er een unieke photo opp in The Upside Down te Amsterdam naast het Nhow hotel in Amsterdam. Hier werd beeldmateriaal van de film geprojecteerd in een grote kaleidoscooptunnel, verrijkt door muziek van Houston op de achtergrond. Voor de bezoekers van het museum was er de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken in deze tunnel. Dit was een explosie van creativiteit!

I Wanna Dance: The Whitney Houston film is een liefdesbrief aan deze icoon

Genre: Drama, muziek, biografisch
Land: VS
Gesproken taal: Engels
Cast: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters
Regisseur: Kasi Lemmons.

I Wanna Dance: The Whitney Houston film

Winactie I Wanna Dance: The Whitney Houston film

We mogen 3*2 bioscoop tickets weggeven van de film I Wanna Dance: The Whitney Houston film zodat je met je bestie in de kerstvakantie naar de bioscoop kunt gaan en herinneringen kunt ophalen uit die goede oude tijd!! Meedoen is eenvoudig:

  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, of onder de winactie post op Facebook, waarbij een hartje, of smiley top zou zijn. 
  • Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden
  • De kaarten voor I Wanna Dance: The Whitney Houston film worden volgende week woensdag weggegeven. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland en België.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief