Delen vinden we super lief

Er staat onze kids een nieuw Pokémon-RPG-avontuur te wachten in Pokémon Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch! De nieuwe aanwinst bij ons thuis had ik eerst voor mijzelf geconfisqueerd en werd uitgebreid ontdekt met de Ring adventure Fit. We kwamen er thuis al snel achter dacht het een echte “Go”was en dat het voor de feestdagen een ideaal cadeau is!

Beetje bij beetje hebben we onze spel collectie uitgebreid en testen het maar wat graag uit! Dit maakt het ook wel een tof cadeau voor het gehele gezin. Iedereen heeft er plezier aan! Mijn dochter heeft Just dance op haar lijstje staan en papa wil dolgraag Mario Kart spelen.


Pokémon Shield

Een nieuwkomer is Pokemon shield waarmee je een spannende reis maakt door Galar! Dit is een enorme regio met diverse omgevingen. Van het rustieke platteland en moderne steden tot een donker bos en met sneeuw bedekte bergen: er valt genoeg te ontdekken. De mensen en Pokémon in Galar werken nauw samen om de industrieën in de regio op te bouwen. Wel valt ons op dat er veel dialogen zijn, dit haalt de snelheid er ietwat uit. Dit spel is te gek voor Pokemon fans die maar wat graag Pokemons vangen! Manlief moest er wel even aan wennen! Hij heeft het een kans gegeven, maar kwam tot de conclusie dat hij van wat meer tempo houdt.

Je kiest in dit spel een partner-Pokémon! Vervolgens word je het verhaal in gezogen en vang, train en ruil je Pokémons om een team samen te stellen en ga je vervolgens de Gym Challenge aan om kampioen van Galar te worden! Het spel is voor ietwat ouder kids die wel kunnen lezen!

Meet & greet met de bewoners

Op je reis door Galar kom je allerlei mensen en Pokémons tegen. Tijdens het spelen ontdek je nieuwe en bekende Pokémons en alles wat daar tussenin zit. Ook verken je een levendige wereld vol geheimen. En wat dacht je ervan om de blits te maken met een nieuwe outfit en trendy kapsel? Pokémons worden hier blij van!

Ontdekken maar

Galar barst van de nieuwe functies en mogelijkheden, zoals grotere en sterkere Pokémon dankzij Dynamax en Gigantamax. Het is een enorme Wild Area om te ontdekken,

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Wil je van alles op de hoogte blijven? Meld je dan zeker hier aan voor de nieuwsbrief van de Pokémon Trainer Club en ontvang de nieuwste updates van Pokémon Sword en Pokémon Shield! En ook het allerlaatste nieuws over wat er zich in de wereld van Pokémon afspeelt! Happy gaming!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief