Delen vinden we super lief

Ken je dat? Lig je nét lekker op de bank met een dekentje en je favoriete snacks binnen handbereik, ben je de lamp vergeten uit te doen. Gelukkig zijn er steeds meer opties om deze first world problems te verlichten. Zoals bijvoorbeeld de Nedis Smartlife producten voor een smart home.

verlichting, lichtplan, plan, tafellamp, hanglampen

Maak je huis slim met Nedis Smartlife

Met de fijne app van Nedis SmartLife bedien je makkelijk al je apparaten. Denk aan lampen, camera’s, contactdozen, sensoren en schakelaars. De app is makkelijk en intuïtief in gebruik. Na het downloaden wordt er precies aangegeven wat je moet doen om je apparaat te koppelen. Zelfs voor een leek op dit gebied is het goed te doen.

Nedis® SmartLife is de eenvoudigste weg naar een slim huishouden

Nedis Smartlife werkt met Google Home en Amazon Alexa

Screenshot Nedis Smartlife Smart plug
En zo ziet dat er dan uit in de app, heerlijk simpel.

Thuis gebruiken wij Google Home. Ondanks onze beperkte vierkante meters, staat er in elke ruimte wel een Google Home. In de Google Home app kun je ook eenvoudig je Nedis producten koppelen. Klik een paar keer op wat knoppen in de app en de Nedis app is gekoppeld aan de Google Home app.

Verander je de naam van je lamp (om bijvoorbeeld je partner voor de gek te houden) in de Nedis Smartlife app, dan verandert dit een paar tellen later in de Google Home app. Zo kun je zelfs met spraakbediening je producten bedienen. Wat wil een mens nog meer?

Video Nedis Smartlife

Smart lampen en smart plugs

Met de smart lampen kun je via je smartphone, tablet, Amazon Alexa of Google Home eenvoudig de verlichting in huis regelen. Zet de lamp aan, pas de helderheid aan en maak tijdschema’s met wanneer de lamp moet worden uitgeschakeld. De lampen zijn met maximaal 9W energiezuinig .

All you need is…. een Smart Start met Nedis® SmartLife

Sommige lichtbronnen kun je niet (makkelijk) door een smart bulb vervangen, zoals de kerstboomverlichting. Ook daar heeft Nedis aan gedacht. De Smart Plug zet je als tussenstukje tussen het stopcontact en stekker van een gewenst apparaat. De smart plug fungeert als schakelaar, waardoor ook hiermee je apparaat slim te bedienen is. De plug heeft een handige ingebouwde stroommeter. In de app zie je hierdoor in een oogopslag hoeveel stroom het apparaat op dat moment gebruikt of over een periode heeft gebruikt.

Nedis Smartlife producten ontdekt
tijdens de RVG panel persdag

Geen gedoe en makkelijk aansluiten

De Nedis Smartlife producten voor een smart home zorgen niet voor gedoe en zijn makkelijk aan te sluiten. Hierdoor is het echt appeltje eitje om je huis wat slimmer en het jezelf wat makkelijker te maken. De producten van Nedis zijn o.a. verkrijgbaar via Bol.com.

“Nedis SmartLife is makkelijk in gebruik, bespaart je tijd en brengt je comfort. Met de app of met je stem bedien en combineer je talloze toepassingen en mogelijkheden.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief