Delen vinden we super lief

De eerste Jumanji-film verscheen in 1995. Het was een verfilming van het gelijknamige kinderboek dat in 1981 door Chris van Allsburgwerd geschreven. De film bleek razend populair en sleepte meerdere prijzen in de wacht. In 2017 kwam er een vervolg: ‘Jumanji: Welcome to the jungle’. Deel 2 speelt zich in het begin af in 1996, want daar is de vorige film geëindigd. Ook deze Jumanji; the next level -film bleek zeer succesvol en bracht miljoenen op. Niet zo gek dus, dat er nu zelfs een deel 3 in de Jumanji-reeks is verschenen.

Tijdens de première van Jumanji: the Next Level waanden we ons in de jungle, spotten we leuke BN’ers en hebben we tijdens de film goed opgelet om jullie er alles over te kunnen vertellen!

Het spel Jumanji

In Jumanji 1 is het een bordspel, maar in de tweede en derde film is het naar een computerspel geüpgraded. Wanneer het spel Jumanji wordt gespeeld, worden de personen die het spelen letterlijk onderdeel van het spel. Zo ook in Jumanji: The Next Level.

Spencer en zijn vriendengroep zijn na hun middelbareschooltijd allemaal een andere kant op gegaan om te studeren. Ze hebben elkaar al een tijdje niet gesproken, behalve via WhatsApp. De feestdagen komen eraan, dus Spencer gaat naar zijn moeder en opa toe. Zijn vrienden stellen in de groepsapp voor om met elkaar te gaan brunchen, maar Spencer weet niet zo goed wat hij hiervan moet vinden. Zijn vrienden lijken hun ‘nieuwe leven’ allemaal geweldig te vinden, maar Spencer voelt zich juist niet zo happy.

Jumanji: The Next Level

Terwijl Spencer zich klaarmaakt om naar bed te gaan, schiet hem ineens iets binnen. Jumanji! De oude videogame moet nog in de kelder liggen. Hij herinnert zich nog goed hoe krachtig en zelfverzekerd hij zich voelde toen hij het spel de vorige keer speelde, dat gevoel wil hij terug. Spencer rent dus de kelder in en start het spel op.

Oops….

Het volgende ogenblik is hij verdwenen en gaan zijn vrienden naar hem op zoek. Ze treffen het spel in de kelder aan en vrezen het ergste. Spencer zal toch niet zijn terug gegaan? Waarom zou hij dat doen?! Ze weten allemaal nog goed hoe wreed het spel was en willen eigenlijk niet terug. Toch besluiten de vrienden dat ze Spencer ook niet alleen achter kunnen laten. Hij heeft hulp nodig, want in zijn eentje redt hij het nooit tot het einde! Eddie, de opa van Spencer heeft op dat moment vriend Milo op bezoek en ook zij worden meegezogen het spel in. Dit zorgt voor hilarische momenten.

Trailer Jumanji: The Next Level

In de eerste versie konden de vrienden nog hun eigen spelkarakter kiezen, maar door een bug was dat deze keer niet mogelijk. Het toeval heeft besloten wie welk karakter speelt. Dit zorgt al gelijk voor een ongemakkelijke en gevaarlijke situatie. Ieder karakter ontvangt in het begin van het spel drie levens en al snel sneuvelt er in deze gevaarlijke situatie een leven.

Naarmate het spel vordert wordt het spannender en spannender. De vrienden trotseren diverse landschappen en bijbehorende gevaren. Niet veel later hebben de meeste personages nog maar 1 leven over en als ze die kwijt raken is het game over. Zal het ze lukken om het einde te halen? Bevrijden ze het magische juweel uit handen van de slechterik?

Jumanji: The Next Level is een meeslepende film die geen moment verveelt. De personages moeten met grote uitdagingen dealen en tot op het einde is het spannend of ze het zullen halen. Vele karakters uit deel 2 zijn ook in deel 3 weer aanwezig, zoals Kevin Hart en Dwayne Johnson. Dit is zeker een pluspunt, want het is geen straf om deze mannen te mogen kijken. Kortom: hou je van actie, humor, avonturen en mooie mannen? Dan kan ik je deze film zeker aanraden!

JUMANJI: THE NEXT LEVEL draait vanaf 5 december in de bioscoop, ook in 3D

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief