Delen vinden we super lief

de hermitage, interieur, interieurstyling, interieur persoonlijker maken, persoonlijk interieur, zitzakken

We zijn allemaal druk met werk, familie en vrienden, waarbij we vaak aan belangrijke dingen voorbij gaan. Hoezeer we via onze smartphones en tablets verbonden blijven, is het belangrijk om zo nu en dan pas op de plaats te nemen. Telefoons worden dagelijks opgeladen, maar onszelf vergeten we vaak op te te rechargen. Ik heb het mijzelf dan ook moeten aanleren om op zijn tijd op een van onze zitzakken te ploffen en de wereld om me heen te vergeten. Deze ronde zitzak in ribcord is dan ook wel onze grootste, nieuwe aanwinst! Dit is de plek waar ik kan opladen na een lange dag werken!

Recharge

Niet alle zitzakken zijn heel comfortabel, of zien er mooi uit. In ons huis hebben we een klassiek interieur waar ik graag kies voor zachte stoffen en kleuren. De zitzakken van Whoober vielen me dan ook gelijk op, in zeer positeve zin. Ze zien er prachtig uit en als ik xde recensies lees op bol.com zijn dit must-haves in je interieur. Al een aantal jaar hebben we thuis zitzakken en de kinderen wonen er bijna in, en vechten er zelfs om.

Deze ronde Whoober zitzak in ribcord is een aanwinst voor jarenlang plezier! Wat zijn we (ze) er blij mee!

Nu ga ik er zelf ook vaak in zitten om met een boek weg te dromen en vond het tijd voor een extra model, maar dan met name een stijlvol model dat ook zacht aan voelt! Om toch die succesvolle moeder te blijven, is een zen moment toch echt van cruciaal belang zodat ik me vol energie storten op de dagelijkse gang van zaken, werk, kids, blog en uiteraard quality time met mijn side kick.

Deze zitzak is bedoeld om als comfortabele stoel te gebruiken en om in weg te dromen. Wanneer je de zitzak plat op de grond legt kun je er ook op liggen of hangen.

Whoober zitzakken

We kozen dus voor Whoober dat een in Nederland gevestigd zitzakken merk is. Op Bol.com kun je zien dat ze meerdere 4-5 sterren recensies ontvangen en daar sluit ik mezelf bij aan. Ik kende het merk nog niet en werd blij verrast toen ik hun website bezocht.

whoober,, zitzak, zitzakken

Waarom deze ronde zitzak in ribcord?

Deze zitzak past mooi in elk interieur en biedt maximaal comfort door de unieke vulling. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, exact afgevuld. De vulling bestaat uit nieuwe EPS parels waardoor deze zitzak niet te veel weegt en gemakkelijk te verplaatsen is. Wel zo fijn als je wilt stofzuigen, of als de kinderen het willen verplaatsen. Daarnaast ligt en zit deze zitzak fijn.

Whoober biedt de ruimste keuze in stof, kleur en model. Per model kun je zelfs kiezen uit drie stoffen zodat je echt een uniek product hebt. Er zijn zelfs meer dan 300 combinaties mogelijk!

Wasbaar

In tegenstelling tot de meeste zitzakken zijn deze Whoober zitzakken voorzien van een losse binnenzak met veiligheidssluiting. Door de binnenzak is deze zitzak gemakkelijk in de wasmachine te wassen op maximaal 30° C, kreukvrij programma. Aangezien de kinderen er dagelijks in zitten, wel een fijne bijkomstigheid. We weten namelijk dat onze andere zitzakken ook fanatiek worden gebruikt als bank-tent attribuut en al landingsplaats voor ‘de vloer is lava‘. Onze meubelen zijn geen museum stukken, maar het is wel fijn dat het weer schoon kan worden, mocht er iets fout gaan. Helemaal nu ik voor een lichte kleur heb gekozen.

De hoes van ribcord

Wij kozen voor ribcord, al is velvet ook echt heel erg mooi! Ook kun je er nog een andere gekleurde hoes bij bestellen waardoor je het door de losse binnenzak gemakkelijk kunt verwisselen. Je kunt ook kiezen voor een 2e hoes van outdoor stof. Afwisselen is immers wel heel erg leuk!

De kinderen zijn niet weg te slaan uit deze ronde Whoober zitzak, maar als ze op school zitten is mijn kingdom!

Kleuren. vormen & maten zitzakken

De zitzak is een groot object in de woonkamer waardoor we voor een stijlvol model, kleur en stof hebben gekozen. Bij Whoober kun je overigens qua modellen je hart ophalen. Er is voor elk wat wils! De zitzak is vooral bedoeld om als comfortabele stoel te gebruiken, maar is ook ideaal om in te hangen, of liggen. Bovendien is het echt een aanwinst in ons interieur! En nu is het weer tijd om te relaxen!

Ronde zitzakken van Whoober, kwaliteit, chillen, zitzak

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief