Delen vinden we super lief

Om een onvergetelijke reis door te ruimte maken hoef je alleen maar even naar buiten te gaan, naar de hemel te kijken en dit boek ‘sterren en planeten‘ bij de hand te houden. Voor onze kleine astronaut in de dop hebben we dit cadeau voor zijn verjaardag gekocht. Hij wordt 8 jaar oud en heeft interesse in het mysterieuze heelal. Dankzij het boek komt hij alles te weten over planeten, planetoïden, kometen, sterren, nevels, zwarte gaten, enzovoort! Het is een nieuwsgierig ventje en als ouder is een educatief cadeau natuurlijk altijd een succes.

Gerelateerde blog; Een brief aan mijn zoon, ons 8 jarige zondagskindje.

Educatief en bovendien leuk boek

Voor kinderen is enkel tekst misschien ietwat saai. Mijn kleine avonturier houdt er van om op ontdekkingstocht te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen. En laat dit boek daar uitermate geschikt voor zijn! Zo leer je bijvoorbeeld om een zonneoventje te maken waarin je koekjes kunt bakken, de zeeën van de maan te zoeken en ook leer je je gewicht op Jupiter te berekenen.

Je blijft ontdekken en wordt uitgedaagd om aan de slag te gaan. Het is een onwijs leuk boek om te krijgen, of cadeau te doen aan kleine nieuwsgierige avonturiers.

Een boek vol ontdekkingen

Een boeiend infoboek voor astronauten in de dop!

Het boek sterren en planeten geeft antwoord op vele vragen als; Hoe is de zon opgebouwd? Waarom is er leven op aarde en niet op de planeten? Wat gebeurt er als de aarde dichterbij of juist verder van de zon af komt te staan?

Mijn zoontje komt met steeds ingewikkeldere en interessante vragen. Dat stimuleer ik graag, al heb ik niet op alles een antwoord! Daar hebben we gelukkig wikipedia voor, maar het is veel leuker als ze met een boek in hun hand op ontdekkingstocht gaan. En om het Sterren en planeten cadeautje extra aan te kleden vragen we opa om een telescoop te geven. Een kleine astronaut in de maak.

Avontuurlijke uitjes

Voordat je met ze naar buiten gaat met het boek ‘sterren en planeten’, is het overigens heel leuk om een notitieboekje te maken. Hierin kunnen kleine bandito’s al hun waarnemingen, ontdekkingen en bevindingen noteren. Dat maakt het net even avontuurlijker en kun je het later terug lezen. Ook zijn ze oplettender tijdens het uitje. Echt een aanwinst voor het leuke boek.

• Stevig gelinieerd papier om doordrukken te voorkomen
• Met leuke gekleurde tekeningetjes als detail op een pagina • Door de stevige, flexibele kaft blijft het notitieboek lang mooi
Sterren en planeten
• Informatieboek boordevol weetjes, feiten en leuke doe-opdrachten
• Kinderen zijn erg geïnteresseerd in alles wat met de ruimte, de
planeten en de sterren te maken heeft
• Voor kinderen vanaf 8 jaar

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief